Recep Uçar: Travmatik yenilgilere bir yenisini daha ekledik

Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, Galatasaray maçından sonra yaptığı açıklamada, "Son 20-25 günde bizim aldığımız travmatik yenilgilere bir yenisini daha ekledik" dedi.

Recep Uçar: Travmatik yenilgilere bir yenisini daha ekledik
Recep Uçar: Travmatik yenilgilere bir yenisini daha ekledik
GİRİŞ 02.02.2023 00:23 GÜNCELLEME 02.02.2023 00:23

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Ümraniyespor deplasmanda karşılaştığı Galatasaray’a 3-2 yenildi.

Maçın ardından düzenlen basın toplantısında konuşan Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, "Öncelikle olarak son 20-25 günde bizim aldığımız travmatik yenilgilere bir yenisini daha ekledik. İstanbulspor maçıyla başlayan süreç var. Bu sezon 90 artılarda kaydettiğimiz 3 maç vardı, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Antalyaspor. Buraya kendi oyunumuzu oynamak için gelmiştik. Galatasaray evinde hızlı oynayan, yeri geldiğinde fazla risk alarak hücum yapan bir takımdı. Oyun iyi gitmediği anda oyunu değiştirebilecek kalitede bir takım. Oyun istediğimiz gibi gidiyordu. Bence iki tane kırılma anı var. Birinci kırılma anı, ilk yarıda Onur Ayık ve Avounou ile de iki tane bulduğumuz net pozisyonları sonlandıramadık. İlk yarıya farklı girebilirdik. Galatasaray’ın geride olduğu bir maçta fazla risk alacağını biliyorduk. Geride oyunu kabul etmedik. Geçişleri ilk yarıdan daha iyi yapamadık. Kırmızı kart bölümüne kadar da topa sahip olma yüzdemiz ilk yarıdan fazlaydı. İkinci kırılma anı, Avounou’nun kırmız kart görmesi. Maçta iki tane sarı kart var. Biraz şanssızız. Kırmızı karttan sonraki bölümde de iyi kapatıyorduk. Uzun ortalar gelecekti. İyi gelen uzun ortada Icardi’nin çok iyi vuruşu oldu ve 3-2 kaybettik. Kendi adıma çok üzgünüm. Oyuncularımı taktiksel sadakat, mücadelelerinden dolayı ve burada nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oylamalarından dolayı tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum. Ümraniyespor olarak kalan süreçte şu anada kadar olduğu gibi herhangi bir şeyle uğraşmadan, geleni çiçeklerle karşılamaya devam ederek, onurlu mücadelemize devam edeceğiz. Okan hoca ve ekibini tebrik ediyorum ve bundan sonraki süreçte de başarılar diliyorum. Hakem triosunu da tebrik ediyorum. İnşallah ligin bundan sonraki bölümünde şansın bizim yanımızda olduğu ve oynadığımız oyunun karşılığını aldığımız bir lig olarak devam eder" diye konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.