Lale Orta'nın sosyal medya begenileri ortaya çıktı! Apar topar hesabını kapattı

Sabri Çelik'in istifası sonrası Merkez Hakem Kurulu'nda başkanlık görevine Lale Orta getirildi. Orta, göreve gelmesinin resmiyet kazanmasının ardından çarpıcı bir hamle yaptı.

Lale Orta'nın sosyal medya begenileri ortaya çıktı! Apar topar hesabını kapattı
Lale Orta'nın sosyal medya begenileri ortaya çıktı! Apar topar hesabını kapattı
GİRİŞ 30.01.2023 12:19 GÜNCELLEME 30.01.2023 12:39
Bu Habere 161 Yorum Yapılmış

Merkez Hakem Kurulu'nun yeni başkanı Lale Orta, TFF tarafından göreve getirildiğinin açıklanmasının ardından Twitter hesabını kapattı. Orta, sosyal medyada Fenerbahçe'yi destekleyen bazı hesapların paylaşımlarını beğenmesi nedeniyle Galatasaray taraftarlarının tepkisini çekmişti.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Lale Orta'nın sosyal medyadaki bazı paylaşımlarına tepki gösteren Galatasaray taraftarı, Orta'nın Fenerbahçe'ye yakın olduğunu öne sürdü. Ayrıca Orta'nın Okan Üniversitesi'nde öğretim üyesi olduğu zaman Ali Koç ile bir arada bulunduğu eski fotoğraflar da sosyal medyada yeniden paylaşılmaya başladı.

TWITTER HESABINI KAPATTI

Bunun üzerine kendisine sosyal medyadan saldırıların arttığını gören Lale Orta, reaksiyon verdi. Orta, Twitter hesabını kapatarak sosyal medyadan gelen tepkilerin önüne geçti.

FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ'NDE DANIŞMAN KURULU ÜYESİ

Lale Orta'nın Fenerbahçe üniversite danışma kurulu üyesi olduğu ortaya çıktı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 161
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    At sahibine göre kisnermis daha önce FB yenildiği maçlar batsuai maç başı kırmızı yenildi Valencia maç başı kirmizi yenildi jao Pedro maç başı kırmızı yenildi kim yaptı bunları mhk peki bunlar olmasa FB şuan açık ara lidermiydi liderdi siz hala neyin kafasını yadiyonuz bu ülkede altı yıldır futbolu yönetenler her sene bı takımı şampiyon yapıp türk futbolunu bitirdi mi bitirdi şampiyonlar Ligi'nde artık yokuz neden acaba hiç sorgularınız mi siz hala her sene fedarasyon FB çalışıyor diyinuz FB kaç senedir şampiyon olamıyor biraz gözünüzü açıp futbol seyredin
    Cevapla
  • ALİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa düşün işte, gb ne kadar kötü ki federasyon ve mhk desteklerine rağmen olamıyor, sence fb li federasyon başkanı GS Bjk yada TS nin şampiyon olmasını ister mi ?
    Cevapla
  • Civan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu görülen kırmızı kartların hangisi sebepsiz yere verilmiş. Sen neyin kafasını yaşıyorsun
    Cevapla
  • Ankaralı 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu ne bekliyordunuz FENERASYON oldu,
    Cevapla
  • Firaset 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali koçu getirseydiniz direk
    Cevapla
  • Hakkı Genç 1 yıl önce Şikayet Et
    Tabiki bu mhk de gs yi desteklemeli, yoksa ne olur gs nin hali, destekleyin yoksa ligi bitirtmezler sözde adalet istiyrukçular.
    Cevapla
  • Yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Gs alışmıs bir kere Tff ve mhk tarafından kollanmaya,,şimdiki telaşlarıda yeni mhk yi etki altına alma çabaları.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle