Fenerbahçe Ümraniye'de 3 puanı 2 golle aldı!

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Ümraniyespor'u 2-1 mağlup etti.

GİRİŞ 23.01.2023 22:11 GÜNCELLEME 24.01.2023 10:01
Bu Habere 221 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 20. hafta mücadelesinde Ümraniyespor sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşmayı sarı-lacivertli ekip 2-1 kazandı. 

Fenerbahçe'nin galibiyet gollerini 74. dakikada Batshuayi ve 89. dakikada Glumac kendi kalesine attı. Ümraniyespor'un golü 78. dakikada Umut Nayir'den geldi. 

Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 41'e yükseltirken Ümraniyespor ise 14 puanda kaldı. 

Gelecek hafta Fenerbahçe sahasında Kasımpaşa'yı konuk edecek. Ümraniyespor da deplasmanda Antalyaspor'la karşılaşacak.



Ümraniyespor 10 kişi kaldı

Karşılaşmanın 90+10. dakikasında sarı kart gören Ümraniyesporlu Onur Atasayar, devamında hakemi alkışlayarak protesto etmesi nedeniyle ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

Gol VAR'la geldi

Fenerbahçe'nin ikinci golü, VAR kararıyla verildi.

Müsabakanın 89. dakikasında hızlı gelişen atakta, soldan topla hareketlenen Enner Valencia'nın, arka direkte müsait durumdaki Michy Batshuayi'ye yerden ortasında savunmada Glumac'ın müdahalesiyle top ağlara gitti.

Golün ardından yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı ve hakem Abdulkadir Bitigen ofsayt kararı verdi. Kararın ardından VAR pozisyona müdahale etti ve gol kararını verdi.

Batshuayi gollerine devam etti

Fenerbahçe'nin Belçikalı yıldız oyuncusu Michy Batshuayi, gollerini sürdürdü.

Tecrübeli futbolcu, 74. dakikada takımını öne geçiren gole imza atarken, bu golle ligdeki gol sayısını da 9'a yükseltti.

Batshuayi, ligdeki 9 golün yanı sıra Türkiye Kupası'nda 2, Avrupa'da da 3 gole imza attı ve toplamda sarı-lacivertli formayla resmi maçlarda bu sezon 14. golüne ulaştı.

Ümraniyespor'un golü VAR'a takıldı

HangiKredi Ümraniyespor'un attığı gol, VAR kararıyla iptal edildi.

Ev sahibi ekibin müsabakanın 90+8. dakikasında Umut Nayir ile bulduğu golde önce gol kararı verildi ve hakem orta noktayı gösterdi.

Gol incelemesinin ardından VAR, hakemi pozisyonu izlemeye davet etti. Pozisyonu izleyen Abdulkadir Bitigen, faul gerekçesiyle golü iptal etti.

Ümraniyespor - Fenerbahçe: 1-2 

STAT: Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı

HAKEMLER: Abdulkadir Bitigen, Ceyhun Sesigüzel, Murat Tuğberk Curbay

ÜMRANİYESPOR: Orkun, Popov, Alyyson (Dk. 44 Durel Avounou), Glumac, Onur Atasayar, Kartal (Dk 85. Serkan Göksü), Sackey, Oğuz ( Dk 85. Mrsic), Bettaieb (Dk. 70 Geraldo), Onur Ayık (Dk. 70 Sekidika), Umut

FENERBAHÇE: Altay, Ferdi, Samet, Szalai, Lincoln (Dk. 68 Zajc), Arao, Crespo (Dk. 46 Emre Mor (Dk 90+5 İsmail Yüsek), Rossi (Dk. 82 Serdar Dursun), İrfan Can (Dk.67 Alioski), Valencia, Batshuayi

GOLLER: Dk. 74 Batshuayi, Dk. 89 Glumac (KK) (Fenerbahçe) – Dk, 78 Umut Nayir, (Ümraniyespor)

SARI KARTLAR: Lincoln, Batshuayi, Emre Mor (Fenerbahçe) – Oğuz, Orkun Özdemir, Onut Atasayar (Ümraniyespor)

KIRMIZI KART: Dk. 90+11 Onur Atasayar (Ümraniyespor) 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 221
  • Çorumlu 1 yıl önce Şikayet Et
    gs eski kulüp başkanı adnan polata soruyorlar gs şike yaptımı diye yapmadı diyemem diyor, hasan şaş gs nin şikesini anlatsam herkes gs den nefret eder diyor ümit karan konuşursan 2006 yılı şampiyonluğu el değiştirir diyor bunları gs liler söylüyor
    Cevapla
  • EKO 1 yıl önce Şikayet Et
    Nerede Fenerbahçeli ünlü yorumcular. Bir kornerleri aut verildiğinde ortalığı ayağa kaldıranlar. Hani sizin o dehşetli adaletiniz. Yapsanıza bir yorum Bugün yapın ki yarın ağladığınızda biraz inandırıcılığınız kalsın. Yazık ÇOK YAZIK
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Tvdeki yorumcu fb li yok iyi bak
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bu gs liler FB ağlama derler sonrada kumpasci ortakları arka bahçeleri ts liler le çadır tiyatrosu kurup ziril ziril ağlarlar, mhk nin gozbebegi muhteşem ikili :-)
    Cevapla
  • Salih Tuğra 1 yıl önce Şikayet Et
    Febeliler böyle bir şey işte. Ligdeki tüm takımların maçlarındaki en küçük hatayı bile dillerine dolarlar, kendi aldıkları haram puanları, helal gibi gösterirler. Fetö gitti febe kupa alamaz oldu. Fetöcü savcılar ile maç organize eden takım, Trabzon'un şampiyonluğunu gasp eden takımları için bir söz etmekten acizler.
    Cevapla
  • battalgazi 1 yıl önce Şikayet Et
    o dediklerin gs için geçerli
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Göstere göstere geçen sene ki hakemlerle aldığınız şampiyonluktan bahset sen en iyisi
    Cevapla
  • Ofsaytımsı Gs 1 yıl önce Şikayet Et
    İftiracı gs liler hakem kararları doğru, yalandan algı yapmayın.
    Cevapla
  • hıdır 1 yıl önce Şikayet Et
    Faulümse bile değil FAULÜN BABASI fb attığı 2. gol ama gözler kör olunca sedye ile sahadan çıksa ayağını kırsalar rüzgar savurdu derler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle