Ümraniyespor Başkanı: Jesus, Portekiz'deki statlara baksın!

Ümraniyespor Başkanı Tarık Aksar, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un Ümraniyespor'un stadyumunu eleştirmesi üzerine sert açıklamalarda bulundu.

Ümraniyespor Başkanı: Jesus, Portekiz'deki statlara baksın!
Ümraniyespor Başkanı: Jesus, Portekiz'deki statlara baksın!
GİRİŞ 21.01.2023 12:04 GÜNCELLEME 21.01.2023 12:04
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin tecrübeli Teknik Direktörü Jorge Jesus'un, hafta sonunda oynanacak Ümraniyespor maçı öncesi kullandığı ifadelerin etkisi devam ediyor.

Tecrübeli teknik adam Rizespor maçı sonrası, "Ümraniye Stadyumu'nda Süper Lig maçı oynanmamalı. Ben Türkiye'ye geldiğimden beri Fenerbahçe maçları, Portekiz'de canlı yayınlanıyor. Rakibimize saygı duyuyorum ama o stadyumda maç oynanmamalı " ifadelerini kullanmıştı.

Jesus'un bu sözlerinin ardından Ümraniyespor'dan da bir paylaşım geldi. İstanbul ekibinin paylaşımında, "Dede'ye sahip çıkalım." sözleri kullanıldı ve sarı-lacivert emojiler yer aldı.

Türkiye'nin bir numarası

Ümraniyepor Başkanı Tarık Aksar da konu hakkında konuştu. Aksar "Ortamı germek için bunları yapıyor. Önce gidip, Portekiz'in statlarını düzeltsin. Sonra Türkiye'ye ayar versin. Şu anda yetkililer çim ve ışıklandırma olarak Türkiye'nin bir numarası olduğunu söylüyorlar. Bunu ben söylemiyorum, bu işten anlayanlar söylüyor." dedi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 25
  • Ah ah 1 yıl önce Şikayet Et
    Dede farkında olmadan Ümraniye takımını motive etti dur bı maç bitsin dede ondan sonra konuş bu hafta fenerin işi zor Ümraniye Fenerbahçe ye bir sürpriz yapacak
    Cevapla
  • Doktor 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten küme düşeceksin süperlig naçları oynanmayacak
    Cevapla
  • ..... 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğru, portekizdeki statlara bak !
    Cevapla
  • Mihenk 1 yıl önce Şikayet Et
    Mesele Fener olunca "Dur bi sataşayım demiş". Çünkü iyi prim yapıyor:)
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    FB, GS, BJK semt takımı sayılmaz, bunlar türk futbolunun temel taşları, en fazla taraftar, en fazla maddi imkanlar, en iyi stadlar, tesisler bunlarda, bunları Ümraniye, Kasımpaşa, Karagümrük gibi hiçbir şeyi olmayan takımlarla kıyaslanamaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle