Başakşehir, Epureanu ile yollarını ayırdı!

Süper Lig ekibi Başakşehir, Alexandru Epureanu ile yollarını karşılıklı olarak ayırdığını açıkladı.

Başakşehir, Epureanu ile yollarını ayırdı!
Başakşehir, Epureanu ile yollarını ayırdı!
GİRİŞ 19.01.2023 16:38 GÜNCELLEME 19.01.2023 16:38

Spor Toto Süper Lig ekibi Başakşehir, 9 senedir formalarını giyen defans oyuncusu Alexandru Epureanu ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Turuncu-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, şu ifadeleri yer verildi:

"Kulübümüz kurulduğu günden bu yana ailemizin önemli bir parçası olan Alexandru Epureanu ile yollarımız karşılıklı anlaşarak ayrılmıştır.

2014 yılındaki kuruluşumuzun ardından kulüp tarihinin ilk yabancı transferi olan Alexandru Epureanu, Başakşehir ailesinin en değerli temel taşlarından olmuştur. Hem saha içinde hem de saha dışındaki davranışlarıyla örnek bir profesyonel olan tecrübeli oyuncu, takımımızın kaptanlık görevini de başarı ile yürütmüştür.

Adeta kulübümüzle birlikte büyüyen ve şampiyonluğumuzda önemli pay sahibi olan Alexandru Epureanu'ya kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.