Adana Demirspor kadrosunu Mert Çetin'le güçlendirdi!

Adana Demirspor, bonservisi Hellas Verona'da olan ve Lecce'de kiralık oynayan Mert Çetin'i satın alma opsiyonuyla birlikte kadrosuna kattı.

Adana Demirspor kadrosunu Mert Çetin'le güçlendirdi!
Adana Demirspor kadrosunu Mert Çetin'le güçlendirdi!
GİRİŞ 19.01.2023 12:59 GÜNCELLEME 19.01.2023 13:14
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de bu sezon aldığı sonuçlarla ligin iddialı takımlarından Adana Demirspor, sezonun ilk yarısında Serie A'da Lecce'de kiralık olarak oynayan ancak bonservisi Hellas Verona'da olan Mert Çetin'i renklerine bağladığını duyurdu.



Mavi Şimşekler'den yapılan açıklamada transfer, "Takımımız, Hellas Verona takımından, Milli Futbolcu Yıldırım Mert Çetin ile sezon sonuna kadar kiralık, satın alma opsiyonlu sözleşme imzalamıştır." ifadeleri ile duyuruldu.


Geçen sezonu Kayserispor'da geçirdi

Mert Çetin, 2019 yılında Gençlerbirliği'nden Çizme ekibi Roma'ya 4.3 Milyon Euro'ya transfer olmuştu. Çetin sonraki sezon ise 7 Milyon Euro karşılığında bonservisiyle Verona'ya imza tarken geçen yılı kiralık olarak Yukatel Kayserispor'da geçirmişti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • çakalsınız? 1 yıl önce Şikayet Et
    Keşke fener bunu alsaydı
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sametten çok daha iyi.Hempara hem de futbolcu kazandılar!
    Cevapla
  • ahmet gncl 1 yıl önce Şikayet Et
    işte şampiyon belli neden tranfer yaptın
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yuh be şu dört büyüklere! Adana kadar olamıyorlar transferde sene başında bunoyumcu için 7 8 mişyon isteyen takımını nasıl da ikna etmiş başkana helal olsun bu işi biliyor
    Cevapla
  • İsml 1 yıl önce Şikayet Et
    transfer politikasi cok akillica yapiliyor genel olarak Bjk ornek alsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle