Erol Bulut: Kiminle muhatap olacağımızı bilmiyoruz

Gaziantep teknik direktörü Erol Bulut, Fenerbahçe karşısında hak etmedikleri bir mağlubiyet yaşadıklarını belirtirken kadro derinliğinin yeterli olmadığını söyledi.

Erol Bulut: Kiminle muhatap olacağımızı bilmiyoruz
Erol Bulut: Kiminle muhatap olacağımızı bilmiyoruz
GİRİŞ 15.01.2023 21:46 GÜNCELLEME 15.01.2023 22:57
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de Fenerbahçe'yi konuk eden Gaziantep FK duraklamalarda yediği golle sahadan 2-1'lik yenilgiyle ayrıldı.

Mücadelenin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Gaziantep teknik direktörü Erol Bulut, hak etmedikleri bir yenilgi olduğunun altını çizdi.

"11 puan oldu bu şekilde kaybettiğimiz"

"11 puan oldu bu şekilde kaybettiğimiz... 70. dakikaya kadar iyi bir mücadele, önde olması gereken bir Gaziantep FK var ama basit bireysel hatadan bir gol yedik. Daha sonra yeterince pozisyona giren oyuncularımız fırsatları değerlendiremedi. 70. dakikada yediğimiz kırmızı kartla oyun bizim için bitmiş oldu. Rakip pas yaparak topu kendinde tuttu. Ataklardan birini değerlendirdiler ve kaybettik."

"Yeni yönetim ne zaman gelecek belli değil"

"Oynadığımız futbola bakınca hak etmediğimiz bir mağlubiyet. Puan ve puanlarla çıkmamız gereken maçtan sıfır puanla çıkıyoruz. Sorunları araştıracağız. Aslında sorunları biliyoruz ama bir türlü kapatamadık o bireysel hataları. Elimizde tek bir forvet var, kanat oyuncularımız yeterli değil. Kadro derinliği yeterli değil. Yeni yönetim ne zaman gelecek belli değil. Başkan yok, yönetim yok, kiminle muhatap olacağımızı bilmiyoruz. Gaziantep'i ileri götürmeye çalışıyoruz, hepsi bu."

BASIN TOPLANTISI

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında ağırladığı Fenerbahçe'ye 2-1 yenilen Gaziantep FK'nin teknik direktörü Erol Bulut, kırmızı kartla 10 kişi kalmaları sonrası oyun üstünlüğünü rakibe kaptırdıklarını söyledi.

Erol Bulut, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, müsabakaya iyi ve etkili başladıklarını aktardı.

Kazanmak için sahaya arzulu ve istekli çıktıklarını belirten Bulut, "Bugün mağlup olmamamız gereken bir maç oynadık. 11'e 11 oynasaydık, kazanabileceğimiz bir maç olacaktı. 70'inci dakikaya kadar iyi bir performans gösterdiğimizi düşünüyorum. Fenerbahçe, yaptığımız bireysel bir hata nedeniyle 1-0 öne geçti. Ondan sonra yeterince gol pozisyonuna giren bir Gaziantep FK vardı. İkinci yarı 1-1'i yakaladık ancak maalesef yediğimiz kırmızı karttan sonra şansımızı kaybettik. Rakip üzerimize geldi ve durum 2-1 oldu. Oyuna iyi başlayan, gol pozisyonu üreten bir takım vardı sahada. Maalesef pozisyonları değerlendiremedik. Kırmızı karttan sonra oyun bizim adımıza zorlaştı." diye konuştu.

"1,5 yıldır maaş alamıyoruz"

Bazı futbolcuların alacaklarını gerekçe göstererek kulübü FIFA'ya şikayet ettiğini belirten Bulut, şu ifadeleri kullandı:

"Ben takımımı şikayet etmedim. 1,5 yıldır maaş alamıyoruz. Ben kendi adıma konuşuyorum. Birkaç aydır futbolculara ve bize maaş ödenmedi. Hiçbir zaman bunu bahane ederek yola çıkmadık. Her zaman sahada en iyisi vermeye çalıştık. Futbolculara her zaman, 'Paranız ödenmediğinde kanun var. Orada hakkınızı arayın ama hiçbir şekilde bunu antrenmana ve sahaya yansıtmayın.' dedim. O yüzden futbolcuları tebrik ediyorum. Son haftalara baktığımızda, oynanan futbol ve sergilenen performans ortada. Bugün de aynı şekilde sahaya bu sorunların hiçbirini yansıtmadık. Her futbolcu hakkını arayabilir. Kendimle ilgili ben kulübümü şikayet etmedim. Sadece benim tarafımdan bir evrak yönetime gitti ödemelerle ilgili. 'Ödemeler ne olacak, muhatabımız kimdir?' şeklinde. Onun dışında şikayet yok."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Evlad-l fatihan 1 yıl önce Şikayet Et
    karbonat erol
    Cevapla
  • Alper 1 yıl önce Şikayet Et
    Dört takımın TD fenevli bu beleşten 24 puan demek 24 puan ile küme düşüyor takımlar yazıktır
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    sen ne şeytansın hani hiç hakem demedin kırmızı ağır oldu demedin rakip fener olunca sesin çıkmıyor yatacak yerin yok ta neyse
    Cevapla
  • Fırtına Kuşu_61 1 yıl önce Şikayet Et
    Niye sesin çıkmay Erol
    Cevapla
  • Erol 1 yıl önce Şikayet Et
    Neye ağlıyorsun ne güzel maçı verdin utanmadan bir de konuşuyor sun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle