Fenerbahçeli yıldız maaşına zam istedi!

Fenerbahçe ile 2024 yılına kadar sözleşmesi olan Portekizli orta saha Crespo, 500 bin Euro'luk maaşına iyileştirme bekliyor.

Fenerbahçeli yıldız maaşına zam istedi!
Fenerbahçeli yıldız maaşına zam istedi!
GİRİŞ 15.01.2023 09:23 GÜNCELLEME 15.01.2023 09:23
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ara transfere Samet Akaydin'i alarak başlayan, diğer yandan Antalyaspor'la Haji Wright ve Bünyamin Balcı pazarlığında olan Fenerbahçe, elindeki isimlerle masaya oturmaya hazırlanıyor. Haziran itibariyle kontratı bitecek Altay Bayındır ile yapılan ilk görüşmeden sonuç alınamadı. Enner Valencia ise takımda kalmaya sıcak bakıyor. Sözleşmesi 2024'te bitecek Miguel Crespo görüşülecek isimlerin başında geliyor.

"SÖZLEŞMEMİ 2027 YILINA KADAR UZATABİLİRİM"

Son haftalarda performans düşüşüyle bazı soru işaretleri oluştursa da yönetim, Atletico Madrid ve İnter gibi takımların transfer listesine girmeyi başaran oyuncudan para kazanmak için elini yeni bir sözleşmeyle güçlendirmeyi hedefliyor. Fenerbahçe'de yıllık 500 bin Euro'ya oynayan 26 yaşındaki futbolcu, maaşında zam istediğini şartlarda anlaşılması halinde 2027 yılına kadar imza atabileceğini menajeri vasıtasıyla bildirdi.

Crespo bu sezon 24 resmi maçta 1535 dakika oynadı. 2 gol-3 asistlik katkı verdi. Portekizli, geçen sezon 25 maçta 1883 dakika oynamış, 1 gol 2 asist yapmıştı. Crespo, Süper Lig'de 3 maçı kulübede tamamladı. 1'inde kırmızı kart cezalısıydı.
13 Süper Lig maçında görev alan Portekizli, sadece 3 tanesini tamamladı.

KAYNAK: SABAH
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 8
  • Alaattin 1 yıl önce Şikayet Et
    son dönemde neden yatışta olduğu belli oldu. Bu form durumuyla o para çok bile
    Cevapla
  • Taraftar 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendi sahasında ezeli bir rakibe üç farkla yenildikten sonra böyle bir şey istemek benim gözümde edepsizliktir, utanmaz herif.
    Cevapla
  • OF'lu 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağlak FB
    Cevapla
  • Aydın AYVAZ 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene kendini çok yere bırakıyor son maçlarda bu yüzden takıma hep zarar veriyor .Aynı bölgede İsmail daha faydalı ve kaliteli hem oyun kuruyor hem atak kesip kontra oyun sağlıyor . Crespo değerinin üstünde satılsın
    Cevapla
  • Ali Can 1 yıl önce Şikayet Et
    maaşa bak 500.000 euro ve zam istiyor.Peki ne verdin takıma ? Takım süper mi gidiyor?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle