Belçika, Pirlo'yu hoca adayları arasına aldı!

Dünya Kupası'nda beklenen performansı sergileyemeyen ve Teknik Direktör Roberto Martinez'le yollarını ayıran Belçika'da, Andrea Pirlo hoca adayları arasında gösterildi.

Belçika, Pirlo'yu hoca adayları arasına aldı!
Belçika, Pirlo'yu hoca adayları arasına aldı!
GİRİŞ 10.01.2023 15:33 GÜNCELLEME 10.01.2023 15:40

Süper Lig'de Fatih Karagümrük'ü çalıştıran İtalyan Teknik Direktör Andrea Pirlo'nun adı, Belçika Milli Takımı ile anılıyor. 

Dünya Kupası sonrası İspanyol Roberto Martinez ile yollarını ayıran Belçika, teknik direktör arayışını sürdürüyor. Martinez'in yardımcılığını yapan eski Fransız futbolcu Thierry Henry'nin de adaylardan bir tanesi olduğu biliniyor.

Belçika basınında yer alan haberlere göre Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo da adaylar arasında yer alıyor.



Karagümrük'le sıralamada 10. sırada bulunuyor

Kadro yapılanmasına giden Fatih Karagümrük'te Volkan Demirel'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna oturan Pirlo, Süper Lig'de kırmızı-siyahlılar ile çıktığı 17 karşılaşmada 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyetle topladığı 20 puanla 10. sırada bulunuyor. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.