Farioli'den 5-0 yorumu: Gerçekleri yansıtmıyor!

Corendon Alanyaspor teknik direktörü Francesco Farioli, 5-0'lık Trabzonspor galibiyetinde skorun gerçekleri yansıtmadığını söyledi.

Farioli'den 5-0 yorumu: Gerçekleri yansıtmıyor!
Farioli'den 5-0 yorumu: Gerçekleri yansıtmıyor!
GİRİŞ 09.01.2023 23:17 GÜNCELLEME 09.01.2023 23:17
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de Corendon Alanyaspor sahasında Trabzonspor'u 5-0'lık farklı skorla devirirken Akdeniz ekibinin İtalyan teknik direktörü Francesco Farioli mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Skordan ziyade oyuncuların performansından bahseden Farioli, "Aslında benim için skordan öte sahada oyuncuların gösterdiği üstün çaba önemliydi. İlk golü oyun kurulumundan bulduk. Biliyorsunuz buna çok önem veriyoruz. Bizi mutlu eden buydu. Daha sonra Trabzonspor üstümüze geldi ama oyuncularımız iyi kapattı. Daha sonra goller üst üste geldi." diye konuştu.

"Skor gerçekleri yansıtmıyor"

"Skor gerçekleri yansıtmıyor." diyen genç çalıştırıcı, "Bazen sahadaki performansı yansıtmıyor. 5-0 kazandık evet ama ön tarafta 7-8 pozisyon yarattık. Kasımpaşa maçında daha fazla pozisyon ürettik, bir tane atabildik. Bugün oyuncular mental olarak güçlü kaldılar, gol yememek için yüksek çaba harcadılar. Ön taraftaki oyuncular ne kadar tehlikeli olduğunu gösterdi. Antrenmanda çalıştıklarımızın meyvesini almak memnun ediyor. Trabzonspor kadro kalitesiyle ve hocasıyla çok organize bir takım. Bugün kazanmak bizi memnun etti." ifadelerini kullandı. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 6
  • konyali 1 yıl önce Şikayet Et
    şampiyon yaptı ya sizi
    Cevapla
  • Canca53 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir trabuzonsporu yenmekle iş bitmiyor diğer takimlara karşida ayni hasasiyeti göstermenizi bekliyoruz ve tebrik ediyoruz bizi yendiğiniz için lakin ayni şehrin diğer takimi gibi olmayin trabuzonsporu karşi hayatinin macina cikan futbolcular ve teknik heyeti o maçtan sonra maç kazanamaz oldular.
    Cevapla
  • BJK 1 yıl önce Şikayet Et
    Sakın hoca değiştirmeyi düşünmeyin.Abdullah hocadan daha iyisini zaten getiremezsiniz.Gelenlere bir bakın gidenlerden farklı bir durum olmuyor.Abdullah hocaya sonsuz kredi verin.Bu sene de yarışta olur,seneye de giderse TS nin işi zor.
    Cevapla
  • Sultanbeyli 1 yıl önce Şikayet Et
    Size verelim.
    Cevapla
  • İ.b. 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu hocaya daha ne kadar katlanacaz
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yolunuz açık olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle