Ömer Erdoğan: Maçı çevirmeyi bildik!

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Kayserispor galibiyeti ardından, “Taraftarımız desteğini devam ettirdiği için sahada oyuncu arkadaşlarım sorumluluk almaya devam edip maçı haklı bir şekilde çevirmeyi bildi” dedi.

Ömer Erdoğan: Maçı çevirmeyi bildik!
Ömer Erdoğan: Maçı çevirmeyi bildik!
GİRİŞ 08.01.2023 19:42 GÜNCELLEME 08.01.2023 19:42

Spor Toto Süper Ligin 18. haftasında evinde ağıladığı Kayserispor’u mağlup eden MKE Ankaragücü'nde Teknik Direktör Ömer Erdoğan, maç sonu basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, 1-0 geriye düşmelerine rağmen sahada inançlarını hiç kaybetmediklerini, bu sayede maçtan gelip ayrıldıklarını belirtti.

Erdoğan sahada sahada hiç inancını, güvenini kaybetmeyen bir Ankaragücü takımı olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Bizim taraftarımızın da burada desteği çok önemliydi. Desteğini devam ettirdiği için sahada oyuncu arkadaşlarım sorumluluk almaya devam edip maçı haklı bir şekilde çevirmeyi bildi. 1-0 geriye düştük, içeride oynuyoruz, sıkıntılı bir süreçteyiz. Psikolojik anlamda oyuncularda ister istemez baskı da oluşabiliyor. Oyuncularımızın sahada birbirine olan yardımlaşması ve mücadele anlamında her topu inanarak kazanma arzusu bizi galibiyete taşıdı. Önemli bir galibiyet aldık. Yediğimiz gol dışında net pozisyon verdiğimizi hatırlamıyorum. 20 tane şutumuz var, rakibe 1 tane şut imkanı tanımışız. Çok net girdiğimiz pozisyonlar var. 2 tane incelenmesi gereken penaltı pozisyonu var. Bizim için bugün her şeyden önemlisi alacağımız 3 puandı. Çok güzel bir atmosfer vardı. Bunun mutluluğunu bugün yaşayacağız.”

Gelecek hafta Adana Demirspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Erdoğan, çok zorlu bir rakiple oynayacaklarını belirterek buna göre hazırlanacaklarını ifade etti.

Erdoğan Adanaspor karşısından da 3 puanla dönüp ilk yarıyı bitirebileceğimiz maksimum puanla bitirmek istediklerini sözlerine ekledi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.