İlhan Palut: Kaybetsek bile oyuncularımla gurur duyardım

Fatih Karagümrük'le deplasmanda 3-3 berabere kaldıkları maçın ardından basın toplantısında konuşan Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, "Kaybetsek bile bugün oyuncularımla gurur duyardım" dedi.

İlhan Palut: Kaybetsek bile oyuncularımla gurur duyardım
İlhan Palut: Kaybetsek bile oyuncularımla gurur duyardım
GİRİŞ 08.01.2023 16:29 GÜNCELLEME 08.01.2023 16:32

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük'le deplasmanda 3-3 berabere kalan Arabam.com Konyaspor'da teknik direktör İlhan Palut basın toplantısında konuştu.

"Kazanmaya ihtiyacımız var"

Rakibin son haftalardaki form grafiği ile kendilerinin iyi futbol oynamaya çalışan bir takım olmalarının maç öncesinde iyi futbol vadettiğini ifade eden Palut, "Çok iyi bir zemin ve iklim vardı. Maç önündeki bu vaatler, karşılaşmaya direkt yansıdı. Oyunu 2-0'dan çevirmişiz, bir kere daha mağlup duruma düşmüşüz ve tekrar beraberliği yakalamışız gibi gözükse de oyunun bütününde ilk düdükten son düdüğe kadar oyunu domine eden, çok pozisyon bulan, 3 gole rağmen pozisyon vermeyen bir Konyaspor vardı. Bugün bu oyun sonucunda kaybetsek bile oyuncularımla gurur duyardım. Performansları ve pes etmemeleri adına teşekkür ediyorum. Bir süredir kazanamıyoruz, bizim de kazanmaya ihtiyacımız var. Daha iyisini yapabiliriz. Salı günü itibarıyla da hazırlıklarımıza başlayacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.