Doğukan Sinik Süper Lig'e geri dönüyor

Yaz transfer döneminde Acun Ilıcalı'nın başkanlığını yaptığı Hull City'e transfer olan Doğukan Sinik, eski takımı Antalyaspor'a geri dönüyor.

Doğukan Sinik Süper Lig'e geri dönüyor
Doğukan Sinik Süper Lig'e geri dönüyor
GİRİŞ 08.01.2023 14:44 GÜNCELLEME 08.01.2023 16:20

Geçtiğimiz sezon Antalyaspor formasıyla göstermiş olduğu başarılı performansın ardından Süper Lig ve Avrupa'dan pek çok takımı peşine takan Doğukan Sinik, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City’ye transfer olarak sürprize imza atmıştı. 

Antalyaspor'a dönüyor

Championship'te istenen performansı sergileyemeyen forma şansı bulmakta da güçlük yaşayan milli futbolcu, Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre yeniden eski takımı Antalyaspor’a kiralandı.


Hull City’nin teknik direktörü Liam Rosenior'da, “Doğukan Sinik, kiralık olarak takımdan ayrıldı” ifadeleri ile ayrılığı doğruladı.

12 maçta forma giydi

23 yaşındaki orta saha oyuncusu, Hull City'de bu sezon 12 maçta görev alırken 1 de gol pası verdi. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.