Fatih Karagümrük fırsat tepti! Konyaspor puanı Diouf'la kaptı

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Fatih Karagümrük sahasında Arabam.com Konyaspor ile 3-3 berabere kaldı.

Fatih Karagümrük fırsat tepti! Konyaspor puanı Diouf'la kaptı
Fatih Karagümrük fırsat tepti! Konyaspor puanı Diouf'la kaptı
GİRİŞ 08.01.2023 15:39 GÜNCELLEME 08.01.2023 15:49
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Fatih Karagümrük sahasında Arabam.com Konyaspor ile karşılaştı.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan mücadele 3-3'lük eşitlikle tamamlandı. Karşılaşmada Fatih Karagümrük'ün golleri; Ozdoev, Diagne ve Kerim Frei'den geldi. Konyaspor'un gollerini Mame Diouf (3) kaydetti.

Bu sonucun Fatih Karagümrük puanını 20'ye yükseltirken Konyaspor 27 puana yükseldi.

Lig'in 19. haftasında Fatih Karagümrük deplasmanda Kasımpaşa ile kozlarını paylaşacak. Konyaspor ise sahasında Beşiktaş'ı misafir edecek.



VavaCars Fatih Karagümrük: 3 - Arabam.com Konyaspor: 3

Stat: Atatürk Olimpiyat

Hakemler: Kadir Sağlam, Hakan Yemişken, Mehmet Kısal

VavaCars Fatih Karagümrük: Batuhan Şen, Biraschi, Baniya, İbrahim Dresevic, Levent Mercan, Ricci, Ozdoev, Shukurov (Dk. 86 Lawrence), Colley (Dk. 65 Samed Onur), Borini (Dk. 27 Burak Kapacak) (Dk. 86 Kerim Frei), Diagne (Dk. 85 Kazım Kazım)

Arabam.com Konyaspor: Erhan Erentürk, Ahmet Oğuz (Dk. 86 Cebrail Karayel), Adil Demirbağ, Calvo, Guilherme, Oğulcan Ülgün (Dk. 63 Paz), Hadziahmetovic, Michalak (Dk. 46 Muhammet Demir), Endri Çekiçi (Dk. 59 Muric), Amilton (Dk. 46 Bytyqi), Diouf

Goller: Dk. 7 Ozdoev, Dk. 33 Diagne, Dk. 88 Kerim Frei (VavaCars Fatih Karagümrük), Dk. 65, 72 ve 90+5 Diouf (Arabam.com Konyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 8 Shukurov, Dk. 27 Borini, Dk. 47 Baniya, Dk. 49 Diagne (VavaCars Fatih Karagümrük), Dk. 45+3 Oğulcan Ülgün (Arabam.com Konyaspor)

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • ismail. 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulen konyaspor deniz suyu gibisin ne içiliyorsun nede vazgeçileniliyorsun.
    Cevapla
  • Salahattin Adana 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye liği değil sanki YABANCI LİĞİ; bu maç ve diğer maçlardaki gollerin tamamına yakını yabancı ; Sebep olanlar UTANSIN !!!.(Real Madrid son maçında 11 yabancı ile başladı; Rezil ve madara oldu .
    Cevapla
  • eleştiri 1 yıl önce Şikayet Et
    Konyanında bahtındanmıdır neder yıllardır berabere kalmak
    Cevapla
  • Yusuf Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Karagümrük derken es geçmeyin Fatih Karagümrük eskisi gibi değil artık, andreas pirlo bayağı geliştirmiş bulunuyor takımı. Bir çok performanslı forvet ve orta defans oyuncuları elde ettiler işte. Taktiksel oyunlar sunuyor Fatih Karagümrük
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Konya gibi büyük bir Şehire ve Takıma Hiç Yakışmıyor...!
    Cevapla
  • Yusuf Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Karagümrük artık eskisi gibi hediye takımı değil, takım gelişiyor işte. Konyaspor derken Fatih Karagümrük takımını es geçmeyin. Pirlo başta olmak üzere bir çok performanslı oyuncuları elde ettiler bu sana
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle