TFF'nin açıkladığı VAR kayıtları bir skandalı daha ortaya çıkardı!

TFF'nin açıkladığı VAR kayıtlarında, telefonun yasak olduğu VAR odasından 'Whatsapp' bildirim sesi gelmesi bir kuralın daha çiğnendiğini gözler önüne serdi.

GİRİŞ 04.01.2023 09:53 GÜNCELLEME 04.01.2023 10:11
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'de hakem hatası tespit edilen iki maçla ilgili Video Yardımcı Hakem (VAR) kayıtlarını açıkladı. Gaziantep-Beşiktaş ve Sivasspor-Galatasaray maçlarının VAR kayıtları yayınlanırken, dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Sivasspor-Galatasaray maçında VAR odasındaki bir bilgisayardan 'Whatsapp bildirimi' gelmesi sosyal medyayı salladı.

TELEFON KULLANILMASI YASAK!

VAR odasına telefon girmesi ve orada kullanılması yasak olsa da ses kayıtlarında, Sivasspor-Galatasaray maçının VAR hakemliğini yapan Özgüç Türkalp'in bulunduğu odadan Whatsapp Web bildirimi sesi geldi.

Videoda birinci dakikanın ikinci saniyesinde gelen bildirim sesi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Sosyal medyada futbolseverler duruma tepki gösterdi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 40
  • fenerbahçe 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu hakemlerle lig bitse bile şaibelidir.
    Cevapla
  • Samet 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne zaman bir skandal var kesin orada GS maçı oynanmıştır. Tarih hep tekerrür etmiştir son 25 sene hep böyle oldu
    Cevapla
  • muģla 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu haberler almanyanın ünlü sport bilde bile konu oldu şöyle başlık atmış Türkiye süper ligi skandalla imza atmış diye yazmışlar
    Cevapla
  • bayburtlu Ethem 1 yıl önce Şikayet Et
    ben eski gs taraftarıyım eski diyorum çünkü Türkiye de fenerbahce ile başlayan şike söylemleri çıkınca futbol izlemeyi bıraktım hiç bir takım tek başına şike yapmaz bu işe mutlaka bütün kulüpler dahil oyuzden boşa insanların birbirini üzmesine kavgaya yaygaraya gerek yok
    Cevapla
  • Ersoy 1 yıl önce Şikayet Et
    kuralı yazanlar doğru yazmış bizim için değil, çok görülür mü olmasa şaşardım, ondan sonra Edirne den dışarıya çıkış vizesi alamıyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle