Ahmet Ağaoğlu ve Dursun Özbek'ten yeni yıl mesajı!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Ahmet Ağaoğlu ve Dursun Özbek'ten yeni yıl mesajı!
Ahmet Ağaoğlu ve Dursun Özbek'ten yeni yıl mesajı!
GİRİŞ 31.12.2022 20:35 GÜNCELLEME 31.12.2022 20:36

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Kulüplerin sosyal medya hesapları aracılığıyla paylaşılan mesajlarda, yeni yılın tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulunuldu.

Ağaoğlu: Başarı için mücadele edeceğiz

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yeni yılda da fair-play ruhunu her şeyin üstünde tutup tüm branşlarda başarı için çabalayacaklarını belirterek şöyle konuştu:

"2018 yılında görevi devraldıktan sonra bir Süper Lig, bir Ziraat Türkiye Kupası ve iki Süper Kupa kazanarak toplamda dört kupa kaldırma başarısını gösterdik. Geride bıraktığımız dönemde birlik ve beraberlikle kenetlenen camiamızın sonsuz desteği ile zorlukları aşıp şampiyonluğa ulaşırken aynı zamanda da ezeli rakiplerimize çok ciddi üstünlük kurduk. Üstelik kazandığımız şampiyonluk sonrası yaptığımız kutlamalar da ülke sınırlarını aşarak dünyaya yayılmıştır. İyi, doğru ve güzel insanları bünyesinde barındıran bir kulüp olarak Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır şekilde yeni yılda da fair-play ruhunu her şeyin üstünde tutup tüm branşlarda başarı için mücadele edeceğiz."



Özbek: Hep birlikte zaferlere omuz omuza ulaşacağız 

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ise açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye'nin en büyük spor kulübünün kalbi Galatasaray sevgisiyle dolu büyük taraftarları!

Siz, Galatasaray’ın olduğu her yerde, gece, gündüz, soğuk, sıcak demeden yanında oldunuz. Her zaferi mutluluğunuz, her sorunu kendi derdiniz yaptınız. Karşılıksız bu sevginiz için her birinize ne kadar teşekkür etsem azdır. Şimdi önümüzde yepyeni bir yıl, ulaşılması gereken yepyeni hedefler var.

Biz, Cumhuriyet'in 100. yılında Galatasaray'ımızın başarılarını tarihe birlikte yazacağız. Zaferlere hep birlikte omuz omuza ulaşacağız.

2023 yılının hepinize barış, sağlık, huzur ve mutluluk; Galatasaray'ımıza birlik, beraberlik ve başarı getirmesini diliyorum."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.