Andrea Pirlo Trabzonspor galibiyetini yorumladı!

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında sahasında Trabzonspor'u 4-1 mağlup eden VavaCars Fatih Karagümrük'ün teknik direktörü Andrea Pirlo, çok önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Andrea Pirlo Trabzonspor galibiyetini yorumladı!
Andrea Pirlo Trabzonspor galibiyetini yorumladı!
GİRİŞ 28.12.2022 23:21 GÜNCELLEME 28.12.2022 23:21
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan Trabzonspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, "İyi bir takım ruhuyla buraya geldik, maçı kazanmayı da çok istedik. Önceki maçlarda da iyi performanslar sergilememize rağmen istediğimiz sonucu alamamıştık, bugün önemli bir takıma karşı önemli bir galibiyet aldık. Hem yılı galibiyetle kapattık hem de çok arzuladığımız 3 puanı aldık." ifadelerini kullandı.

Pirlo, "Bugün Trabzonspor'da eksik gördüğünüz yönler nelerdi?" sorusuna, "Fenerbahçe'ye karşı çok önemli bir maç oynadılar ve çok önemli bir galibiyet aldılar. O maça çok büyük bir konsantrasyonla çıkacaklarını biliyorduk. O galibiyetten sonra biraz konsantrasyon kaybı yaşayacaklarını düşünüyordum, bu konu üzerine eğildik." yanıtını verdi.

İtalyan teknik adam, ligdeki hedefleri hakkında ise, "Maçı kazanacağımızı hissediyorduk. Antalya kampından gelen pozitif hava ve isteğimiz vardı. Adana Demirspor'a karşı da iyi oynadık ama istediğimiz skoru alamadık. Bugünkü 3 puan sadece 3 puan değil, bu havayı da katlayabileceğimiz bir 3 puan oldu. Gelecek için adım adım bakacağız. Kaliteli bir takımız, neler yapabileceğimizi göreceğiz." şeklinde konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 5
  • Ceco 1 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah kümeye düşmezsınız
    Cevapla
  • Var odası 1 yıl önce Şikayet Et
    Derya abla futboldan anliyormusunuz bravo size
    Cevapla
  • Gurbetci38 1 yıl önce Şikayet Et
    Aferin sana tebrik ederim.
    Cevapla
  • Cengiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bravo sana
    Cevapla
  • derya 1 yıl önce Şikayet Et
    tebrikler pirlo. bu adam çok kaliteli
    Cevapla