Hakan Keleş'ten transfer açıklaması!

Süper Lig takımlarından Giresunspor’un teknik direktörü Hakan Keleş, “Devre arasında transfer dönemi var. Orada da tahtayı açabilirsek transfer yapabiliriz." dedi.

Hakan Keleş'ten transfer açıklaması!
Hakan Keleş'ten transfer açıklaması!
GİRİŞ 27.12.2022 18:20 GÜNCELLEME 27.12.2022 18:20

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, yeşil beyazlı takımın gerçekleştirdiği antrenman öncesi yaptığı açıklamada, takım oyununu sağlamaları için zamana ihtiyaçları olduğunu, bunu da haftalar ilerledikçe ve lige verilen aralarda yerleştirmeye çalıştıklarını ifade etti.

Takımın şu anki gidişatının, birbirine uyumunun iyi görüldüğü ve oynadıkları son 3 maçta aldıkları 7 puanın kendileri adına sevindirici olduğunu kaydeden Keleş, “Fakat devre arasına kadar belirlediğimiz bir hedefimiz var, onu yakalamamız gerekiyor. Sırada Gaziantep maçı var. Oyuncularıma söylediğim gibi bu maç bizim için en önemli maçlardan biri. Kazandığımız zaman büyük bir avantaj elde edeceğiz. Zor maç olacak ama günden güne iyi oynuyoruz ve sahamızda da seyircimizin desteğiyle kazanacağımızı düşünüyoruz. İstediklerimizi sahaya yansıttığımız zaman bizim için altın değerinde bir 3 puan olacak” diye konuştu.

Keleş, ilk yarıdaki hedeflerinin 20 puanın üzerine çıkmak olduğunu da belirterek, “Şu an 16 puandayız. Geride kalan maçları da kazanabildiğimiz kadar kazanacağız. Ligin ikinci yarısı zorlu geçeceği için ne kadar puan toplayabilirsek bizim için iyi olacak. Tabi ki devre arasında transfer dönemi var. Orada da tahtayı açabilirsek transfer yapabiliriz” ifadelerini kullandı.

Yeşil beyazlı ekibin kaptanı kaleci Onurcan Piri ise, Fenerbahçe maçının ardından lige verilen arada Antalya’da iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini dile getirerek, şunları söyledi:

“Takım için çok iyi geçti ve iyi çalıştık. Artık maç oynadıkça tempoyu yakalayacağız. Aslında çok bir idman temposuna ihtiyacımız yok, çünkü genciz ve enerjimiz var. O yüzden her türlü mücadeleyi vereceğimizi düşünüyorum. Giresunspor olarak bir mücadele takımıyız.”

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.