Erol Bulut isyan etti: Kafa atmak kırmızı kart olmalı

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, "Hakem kırmızı kartı maalesef vermedi, veremedi. Kafa atmak, hangi maçta olursa olsun kırmızı kart olmalı." dedi.

Erol Bulut isyan etti: Kafa atmak kırmızı kart olmalı
Erol Bulut isyan etti: Kafa atmak kırmızı kart olmalı
GİRİŞ 25.12.2022 20:26 GÜNCELLEME 25.12.2022 20:26
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Gaziantep Futbol Kulübü'nde Teknik Direktörü Erol Bulut maç sonu açıklamalarda bulundu.

Bulut, “Bugün Beşiktaş karşısında istediğimiz oyunu en iyi şekilde yansıttık. Kaptığımız toplarla baskı yapmaya çalıştık. Bunu da başardık, bir gol attık bu 2-3 de olabilirdi. Üzgünüm. Sonuçta Beşiktaş kaliteli bir ekiptir. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Pozisyonumuz oluyor ama sonuçlandırmada sıkıntı yaşıyoruz. İnşallah ara transfer döneminde hücumda gerekli bölgelere takviye yapacağız. Ben defansif oynadığımızı düşünmüyorum. Rakibi ikinci bölgede karşılayıp geçişleri iyi yapmaya çalıştık. En büyük eksiğimiz yakaladığımız pozisyonları değerlendirememek. Ancak defansif olarak kendimizi geliştirdiğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

Erol Bulut ayrıca, "Oyun içinde hakemle ilgili konuşmayacağımı söyledim ama hakem kırmızı kartı maalesef vermedi, veremedi. Kafa atmak, hangi maçta olursa olsun kırmızı kart olmalı." ifadelerini kullandı. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 21
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunu Besiktaş camiası ve tüm Türkiye biliyor. Beşiktaş kollanıyor imajı vermek için yapılmış. Federasyon ve Ahmet Çebi Hakemin ödülünü verir. Diyelimki Besiktaş şampiyon oldu. Bu olay gölge düşürmez mı?
    Cevapla
  • Faruk 1 yıl önce Şikayet Et
    hakem onurlu ise istifa etmeli
    Cevapla
  • yorumsuz 1 yıl önce Şikayet Et
    pozisyonu izleyen atiba kafasını ellerinin arasına alıyor çünkü harekettin kırmızı olduğunu bildiği için ama hakem işte
    Cevapla
  • Cemşit 1 yıl önce Şikayet Et
    Kafa atmak serbest koçum beşiktaş olunca . Fenerbahçe olsaydı elinde kırmızı kart ile koşa koşa gelirdi hakem efendi. Maalesef Fener düşmanları yine biraraya toplanıyor. Fenerbahçe ve diğerleri
    Cevapla
  • Tarafdar 1 yıl önce Şikayet Et
    Kafa atma kırmızı kart sadece fener bahçede geçerli diger takımlara geçmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle