Recep Uçar: Başakşehir oyunu daha çok domine etti

Süper Lig'in 15. haftasında sahasında Medipol Başakşehir'e 3-1 mağlup olan Ümraniyespor'da Teknik Direktör Recep Uçar, mağlubiyeti değerlendirdi.

Recep Uçar: Başakşehir oyunu daha çok domine etti
Recep Uçar: Başakşehir oyunu daha çok domine etti
GİRİŞ 23.12.2022 23:03 GÜNCELLEME 23.12.2022 23:03

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında Ümraniyespor, sahasında Medipol Başakşehir’e 3-1 mağlup oldu.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, Dünya Kupası arasından sonra evimizde kazanarak başlamak istiyorduk. Rakibimiz güçlü, kabul etmek gerekiyor. Onları tebrik ediyorum. Hem oyuncu hem oyun gücü olan, Avrupa’da bizi güzel şekilde temsil eden bir takımımız. Farklı farklı bölümleri olan bir maçtı. İlk 30 dakika her ne kadar geriye düşerek başlasak da sonra çabuk denge kurduğumuz, topa daha çok sahip olduğumuz, kontralar ürettiğimi bölüm. Sonra Başakşehir oyuna ağırlığını koydu ama çok pozisyon vermedik. İkinci yarı hedefimiz yakaladığımız geçişlerle sonuca gitmekti. 57, 58’e kadar tuttuk maalesef, orada pozisyon hatası ve yediğimiz bir gol var. Daha sonraki bölümlerde Başakşehir oyunu daha çok domine etti. Üzgünüz. Bugün kapatıp yarın itibarıyla 3 gün sonra oynayacağımız Ankaragücü maçına hazırlanacağız” ifadelerini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.