Ahmet Ağaoğlu'ndan Fenerbahçe açıklaması!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe maçını kazanarak bu sezon da şampiyonluğa tüm camialarıyla birlikte yürüyeceklerine inandıklarını söyledi.

Ahmet Ağaoğlu'ndan Fenerbahçe açıklaması!
Ahmet Ağaoğlu'ndan Fenerbahçe açıklaması!
GİRİŞ 19.12.2022 12:28 GÜNCELLEME 19.12.2022 12:28
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Başkan Ahmet Ağaoğlu, görevde bulundukları 4 yıllık dönemdeki birlik ve beraberliğe dikkati çekerken, Fenerbahçe maçına ilişkin düşüncelerini açıkladı.

Ağaoğlu, Trabzonspor'un görev yaptıkları tüm sezonlarda yarışmacı kimliğini koruduğunu, 1 Süper Lig, 1 Ziraat Türkiye Kupası ve 2 Süper Kupa kazandıklarını, ezeli rakiplerine çok ciddi üstünlük kurarak taraftarlarının göğsünü kabarttıklarını belirtti.

Başarının salt yönetimlerin kendi başlarına yapacağı icraatlarla olmayacağını aktaran Ağaoğlu, "Başarı tüm camianın aynı hedef doğrultusunda bir araya gelerek destek olması, bir olması ve birlik olmasından geçmektedir." ifadesini kullandı.

Ağaoğlu, yaşadıkları süreçte camianın kendilerini yalnız bırakmayarak başarıda önemli pay sahibi olduğunu anlatarak, şunları kaydetti:

"Camiamızdan beklentimiz, bugüne kadar vermiş oldukları desteklere aynı kararlılıkla devam etmeleri ve bizleri daha büyük başarılar için motive etmeleridir. Yaşadığımız süreçte tüm camiamız bu konuda bizleri yalnız bırakmamış, bir olmamızı, birlik olmamızı ve sloganlarımız arasında yerini alan yan yana durma başarısını göstererek gelen başarıda önemli pay sahibi olmuştur. Dünya Kupası arası sonrası lig yarışına önümüzdeki hafta sonu oynayacağımız Fenerbahçe maçı ile başlıyoruz. Maçı kazanarak bu sezon da şampiyonluğa tüm camiamızla birlikte yürüyeceğimize inanıyoruz."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 17
  • Sakaryalı Tatanga. 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu sezonun FENERİN maçlarında, MHK bile kurtaramıyacak Trabzonu...
    Cevapla
  • metin 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet ağaoğlu Gerçek maçınınız Geldi Çattı, MHK den Hakemlerini sağlam Bağla, Ali şanşalan unutulmadı..
    Cevapla
  • Nevzat 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam sabah uyandığında ev halkına "günaydın" demeden önce "Fenerbahçe " diyordur kesin! Bu ne ya? Valla balataları yakmış bu adam...
    Cevapla
  • Sonuna kadar fb 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakemler dikkat FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ NÜN hakkı yenirse tüm kalan maçlar şaibe altında olur
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Başkanlar ve sporcular gerilimi artırmak için,medyada kaos çıkarmak için konuşuyor,haber yapıyor. Kaosdan beslenen zavallı topluluklar. Hiçbirşeyin iyi olmasını istemeyen spor münafıkları . Klavyeden atıp tutanlar, yakınızda karşı takımlı vardır, o kadar delikanlıysanız onlara yapsanıza. Komik zavallılar yemez dimi :))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle