Henry Onyekuru: Jorge Jesus beni istedi

Adana Demirspor’un Nijeryalı yıldızı Henry Onyekuru, "Fenerbahçe’nin teknik direktörü Jorge Jesus, çok başarılı ve değerli bir isim. Ben Anderlecht’teyken kendisi Lizbon’daydı ve beni takımına aldırmaya çalıştı." dedi.

GİRİŞ 14.12.2022 10:44 GÜNCELLEME 14.12.2022 11:01
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Yaz transfer döneminde 3 büyüklerle adı anılan hatta Galatasaray'a döndü dönecek denirken büyük bir sürprize imza atarak Adana Demirspor'a kiralık olarak giden Henry Onyekuru, Antalya kampında açıklamalarda bulundu. Güney ekibinin zirve mücadelesine 4 gol, 2 asistle katkı sağlayan Nijeryalı kanat oyuncusu, sezonun geride kalan bölümünün kendisi için harika geçtiğini belirterek şunları söyledi:

BELHANDA KAFAMI KOPARTIRDI!

- Sanırım yanlış hatırlamıyorsam Belhanda, "Adana Demirspor'a gelmezsen senin kafanı koparırım" gibi bir şey söylemişti (gülerek). Tabii ki bu bir şakaydı. Onunla geçmişten gelen bir arkadaşlığımız var. Beni yanına çok istemişti.

- Ligde üst sıralarda mücadele ediyoruz ve bunu devam ettirmek istiyoruz. Montella gibi bir hocayla çalışmak büyük bir artı. Bana pek çok tavsiyede bulunuyor.

- Daha önce G.Saray'da oynadım. Bundan sonra F.Bahçe ya da Beşiktaş'ta forma giyer miyim, açıkçası bunu bilmiyorum. Bu kişisel bir karar.

'F.BAHÇELİLER CANIMI ACITTI, BEN DE ONLARI KIZDIRDIM

- (F.Bahçe maçında tribünlere yaptığı 'ağlama' hareketi ve sosyal medyada paylaştığı '4 yıldız' göndermesi hakkında…) Maçlarda bazen böyle anlar yaşanıyor. Beni acıttıkları için ben de öyle bir reaksiyon gösterdim. Çünkü 4 yıldız olayının onları kızdıracağını biliyordum.

- Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jorge Jesus gerçekten çok iyi bir hoca. Ben Anderlecht'teyken kendisi Lizbon'daydı ve beni takımına aldırmak istediğini hatırlıyorum. Belirttiğim gibi çok başarılı ve değerli bir isim.

- Katar'da devam eden Dünya Kupası'nı kimin kazanıp kazanmayacağını tahmin etmek çok zor. Benim ülkem gitmediği için birini desteklediğimi söyleyemem. Ama umarım Fas kazanır.

KAYNAK: SABAH
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • çetin 1 yıl önce Şikayet Et
    Aşılamıyorlar kardeşler, ama keşke başka takım için oynarken başka meselelere girmeseler. holiganizm her takımda var yoksa.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    çetin kardeş Fenerbahçede de Galatasaray sevgisi aşılıyolar dimi
    Cevapla
  • ercisli 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen gelme senin gibi gittiği hiç bir takımda tutulmamış karakter sorunlu biri gelmesin zaten.
    Cevapla
  • çetin 1 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçe acıtmışmış, demiyorki gsde f.t. fener düşmanlığı aşlıyor.
    Cevapla
  • Emre 1 yıl önce Şikayet Et
    Çetin kardeş gören de derki Fenerbahçe de her gün Galatasaray sevgisi aşılıyolar
    Cevapla
  • dişi kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen boşver onye, adanada gsye hizmet ediyorsun işte bundan büyük saadet mi olur?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle