Mehmet Büyükekşi'den flaş yabancı VAR hakemi açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, yabancı VAR hakemi getirmek birçok ülkeyle görüştükleri ancak sonuç alamadıklarını söyledi.

GİRİŞ 13.12.2022 13:56 GÜNCELLEME 13.12.2022 14:37
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, uzun süredir gündemi meşgul eden yabancı VAR hakemi konsuunda açıklamalarda bulundu.

"Orta ve uzun vadede hakemlerimizi eğiterek, daha da mükemmel hale getirmek istiyoruz" diyen TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Yabancı VAR hakemi getirmek birçok ülkeyle görüştük ama maalesef olumlu bir cevap alamadık. Bu konuda başka aksiyonlar planlıyoruz. Aramıza yeni VAR hakemleri katılacak. Mete Kalkavan ve Abdulkadir Bitigen'i VAR kadrosuna almayı planlıyoruz" dedi.

Büyükekşi hakemlerin görev alması planlanan maç sayısıyla ilgili olarak da, "Süper Lig'de bir VAR hakemi haftada birden fazla maçta görev almayacak" ifadelerini kullandı. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • eyt li dursun 1 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı hakem getirmek Ne kadar ayıp, zavallı bir düşünce 80 milyonluk ülkede hakem çıkaramıyorsanız tff yi kapatın siz aldığınız maaşı haketmiyorsunuz demektir
    Cevapla
  • Maraşlı 1 yıl önce Şikayet Et
    görüntüyü tekrar tekrar izleyip, eli vicdana koyup ne gördüysek ona göre karar vermek bu kadar zor mu kardeşim. yazıklar olsun ya
    Cevapla
  • garip 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakemler kurala gore deil kendilerine gore kararlar verıyorlar
    Cevapla
  • Molla Kasım 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir yere gelirsin, 2 kural arasında kalırsın, mecburen kendine göre karar vermek durumunda kalırsın. o zaman bir taraf mutlu olur diğer taraf hakeme yüklenir.
    Cevapla
  • Soner 1 yıl önce Şikayet Et
    Bitik turk futbolu hakemler sayesinde kimse izlemiyor !
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yerli Hakem Kalmadı O Zaman Fotbol Federesyonunu Kapatın???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle