Burak Yılmaz bombası! Süper Lig ekibi harekete geçti

Forvete takviye yapmak isteyen Adana Demirspor, Fortuna Sittard forması giyen Burak Yılmaz'a temasa geçmeye hazırlanıyor.

GİRİŞ 06.12.2022 09:58 GÜNCELLEME 07.12.2022 00:36
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz haftalarda Artem Dzyuba ile yollarını ayıran Mavi Şimşekler en büyük eksikliğini forvet bölgesinde yaşıyor. Bu sezon topladığı 24 puanla ligde 3. sırada yer alan  Güney ekibi, pek çok maçta Emre Akbaba’yı ileri uçta oynatmıştı. Mavi-Lacivertliler, Burak Yılmaz'ı kadrosuna katmak istiyor.

Resmen temasa geçilecek!

Adana Demirspor, sezon başında da adı gündeme gelen Burak Yılmaz için nabız yoklayacak. Kariyerine Hollanda ekibi Fortuna Sittard’ta devam eden Burak’ın Türkiye’ye dönmek isteyip istemeyeceğini soracak olan Adana Demir, ‘Kral’ın tavrına göre strateji belirleyecek.

Dün rakip oldular!

Babası Adanalı olan ve daha önce Mavi-Lacivertli ekibin Süper Lig’e çıkmasının ardından kutlama mesajı yayınlayan Burak Yılmaz, dün Adana Demirspor’a hazırlık maçında rakip oldu. Fortuna Sittard, Antalya’daki mücadeleyi 2-1’lik skorla kazanırken, 37 yaşındaki oyuncu 1 asist yaptı.

Birçok yıldızı kadrosunda bulunduruyor!

Süper Lig'e çıktığında; Younes Belhanda, Mathias Vargas, Loic Remy, Mario Balotelli, Benjamin Stambouli, Britt Assombalonga, David Akintola ve Simon Deli gibi yıldızları kadrosuna katan Lacivert-Mavililer, bu sezon da Henry Onyekuru, Emre Akbaba, Badou N'Diaye, Artem Dzyuba ve Yaroslav Rakitskyi'ye imza attırmıştı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • selim 1 yıl önce Şikayet Et
    beni ne zaman göreceksiniz benide tensfer edin her maçta 5 gol garanti
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Konya kadar 16 Milyon nüfüslü Hollanda dan dünya Yildizlari fiskiriyir,biz 85 Milyonluk ülkeyiz halen Almanyadaki gurbetci futbolculara göz dikmisler Brezilya daki dünya Yildizlarin hepsi sokakta yetismis. Futbol yetenek isi ögrenilmez Allah yetenek vermis binlerce oynamak isteyen gec yetenekler var Türkiyemizde malesef bizdeki adamin varsa bir yere gelmek icin Torpil le bizden birsey olmaz isi ehline bilene vermeden basari gelmez.vesselam
    Cevapla
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    bizde sokakta futbol oynamaya yer yok arsa yok kardeş
    Cevapla
  • Ultracimbom 1 yıl önce Şikayet Et
    Penaltı atamıyor şunu kim niye alsın 3 lig e ney gitmesi gerekir. O penaltıyı atsaydi dünya kupasında milli takımı izliyorduk..
    Cevapla
  • Eroll 1 yıl önce Şikayet Et
    Dünya kupasına katılmamamızın sebeplerinden biri, Şenol, Burak ve ozan tufan,
    Cevapla
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    babasi adanali olan....... kendi nereli oluyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle