Cüneyt Çakır için müthiş iddia: MHK Başkanı olur

Milliyet Gazetesi Yazarı Cemal Ersen, hakemlik kariyerine son veren Cüneyt Çakır'ın iki yıl içinde Merkez Hakem Kurulu Başkanı olacağını iddia etti.

Cüneyt Çakır için müthiş iddia: MHK Başkanı olur
Cüneyt Çakır için müthiş iddia: MHK Başkanı olur
GİRİŞ 05.12.2022 13:31 GÜNCELLEME 05.12.2022 13:31

Türkiye'nin en başarılı hakemleri arasında gösterilen Cüneyt Çakır, aktif hakemlik kariyerini noktalamıştı. Milli Takımımızın, geçtiğimiz haftalarda Çekya ile oynadığı karşılaşmanın ilk 5 dakikasında düdük çalan ve jübilesini yapan Çakır, futbol dünyasına bu kez farklı bir görevle geri dönüyor.

Hakemlik kariyeri boyunca hep zirvede yer alan Cüneyt Çakır, 46 yaşında aktiflik hakem kariyerine nokta koymuştu. Futbol dışında farklı bir iş yapmak istemeyen tecrübeli ismin geri döneceği iddia edildi.

Milliyet gazetesi yazarı Cemal Ersen, Cüneyt Çakır'ın MHK Başkanı olabileceğini iddia etti. Trabzonspor'un stadyumunda görüntülendiğini söyleyen Ersen, Cüneyt Çakır'ın maçları izleyerek Türk hakemlerini değerlendirdiğini söyledi. Cemal Ersen ayrıca, MHK'ye aktif olarak bilgi aktaran Cüneyt Çakır'ın 2 yıl içinde MHK Başkanı olabileceğini ifade etti.

Türkiye - Çekya maçını 5. dakikaya kadar yöneten Cüneyt Çakır, Türk futbol tarihinde jübilesi yapılan ilk hakem olarak tarihe geçmişti. Çakır'a Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi tarafından teşekkür plaketi verilmişti.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.