Görüşmeler başladı! Caner Erkin eski takımına dönüyor

Fatih Karagümrük deneyimli futbolcu Caner Erkin'le yollarını ayırdıklarını duyurmuştu. Caner Erkin'in, Beşiktaş'a transfer olacağı iddia edildi.

Görüşmeler başladı! Caner Erkin eski takımına dönüyor
Görüşmeler başladı! Caner Erkin eski takımına dönüyor
GİRİŞ 04.12.2022 22:19 GÜNCELLEME 04.12.2022 23:02
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Caner Erkin, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'te geçirdiği 2 sezonun ardından kulüp ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Tecrübeli sol bekin transfer olacağı yeni takım ise belli oldu. Caner Erkin, eski takımı ile görüşmelere başladı.

Şenol Güneş ile görüştü

Caner Erkin, Valerien Ismael'in ardından Beşiktaş'ta teknik direktörlüğe gelen Şenol Güneş ile bir görüşme gerçekleştirdi. Siyah-Beyazlı takımda ikinci dönemine başlayan Güneş, Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşadığı eski öğrencisini yanında görmek istedi.

Yönetim girişimlere başladı

Şenol Güneş ile Caner Erkin'in yaptığı görüşmenin ardından Beşiktaş yönetimi harekete geçti. Siyah-Beyazlılar, 34 yaşındaki futbolcuyu ara transfer döneminde 6 aylığına kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Caner Erkin'in bu sezonki performansı

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'e beklenenin altında başlayan Fatih Karagümrük, 13 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Dünya Kupası arasına 15. sırada giren Karagümrük'ün tecrübeli savunmacısı Caner Erkin, bu sezon 12 maçta süre aldı. Rakip fileleri havalandıramayan Caner, 6 kez takım arkadaşlarına gol pası verdi, 2 maçta ise sarı kart gördü.

Asist kralı

Bu sezon Karagümrük'te gol paslarıyla dikkat çeken Caner Erkin, yaptığı 6 assist ile Spor Toto Süper Lig'in Asist Krallığı listesinde ilk sırayı aldı.

Caner Erkin'in Beşiktaş performansı

Ağustos 2016'da Beşiktaş'a imza atan Caner Erkin, Siyah-Beyazlı kulüpte 4 sezon forma giydi. Caner, Beşiktaş ile çıktığı 122 maçta 6 gol, 31 asist kaydetti, 2016/17 sezonunda yaşanan şampiyonlukta ise büyük pay sahibi oldu.

KAYNAK: AJANSSPOR
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 38
  • KADIKÖYLÜ 1 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle Fenere gelmeli. Jesus böyle bir değeri kaçırmamalı. Ali başkan devreye gir.
    Cevapla
  • Murat91 1 yıl önce Şikayet Et
    Satmak denince işte Caner, Besiktaş ta el üstünde iken Fenerbahçe beni çağırıyor ben duramam deyim yüz üstü bırakmıştı aksi şekilde Gökhan Gönül helallik alıp gitmişti, şimdi geri gel vay be.
    Cevapla
  • Cem can 1 yıl önce Şikayet Et
    Şenol Güneş Ali Metin Feyyaz i da alsin
    Cevapla
  • Caner Erkin 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu memlekette takım satmayı iyi bilen topcu ve hocalar gs den çıkar adamların kanlarına işlemiş ümit karan itiraf etti daha neleri söylemeye gerek yok azcık beyni olan iyi bilir çkimse boş boş konuşmasın caner kadar erkekliğiniz olsa keşke
    Cevapla
  • ismail 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin baban GS li degil miydi?
    Cevapla
  • EKO 1 yıl önce Şikayet Et
    Şenol GÜNEŞ in istediğini sanmıyorum... Eğer öyle ise, kendi sonunu kendi elleri ile hazırlıyor demektir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle