İsmi 'Dört Büyükler'le anılıyordu: Umarım elimizden almazlar

Adana Demirspor'un teknik direktörü Vincenzo Montella, ismi 'Dört Büyükler'le anılan milli futbolcu Samet Akaydın hakkında konuştu.

İsmi 'Dört Büyükler'le anılıyordu: Umarım elimizden almazlar
İsmi 'Dört Büyükler'le anılıyordu: Umarım elimizden almazlar
GİRİŞ 03.12.2022 12:49 GÜNCELLEME 03.12.2022 12:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Adana Demirspor'da gösterdiği başarılı performansla A Milli Takım'a kadar yükselen Samet Akaydın'ın ismi son dönemlerde 'Dört Büyükler'le anılmaya başlandı. Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Samet Akaydın hakkında açıklamalarda bulundu.

İtalyan hoca şu ifadeleri kullandı:

"İlk geldiğimde, ilk maçta sanırım onu tribüne yollamıştım. Tanıdıkça ne kadar çalışkan, ne kadar öğrenmeye hevesli ve söylediğiniz şeyleri uygulamaktan çekinmeyen bir futbolcu olduğunu gördüm. Öğrenmeye aç bir futbolcu olduğunu görünce biz de üstüne düştük, geliştirmek için elimizden gelen her şeyi yaptık. Açıkçası hâlâ gelişebileceğine inanıyorum. Çünkü sahada duygusal davranabiliyor. Duygularını kenara koyup, kendisinden daha fazla bir performans çıkarabileceğimi biliyorum. Geldiğimden beri şu ana kadar Süper Lig'de takip ettiğim en iyi stoper Samet Akaydın. Ve umarım elimizden almazlar."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Abdulkadir Çelik 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir Adana Demirspor taraftarı olarak, Murat Sancak başkanımızdan ricamız takımda kalması yönündedir; eğer Avrupa kupalarında mücadele edecek bir takımı hedefliyorsa.
    Cevapla