Artem Besedin ile anlaşma sağlandı! Dinamo Kiev'in yanıtı bekleniyor

Sivasspor, daha öncede gündemine aldığı Ukraynalı forvet Artem Besedin ile temasa geçti. 26 yaşındaki santrafor, Türkiye'ye gelmeye sıcak bakarken, Dinamo Kiev'in vereceği yanıt bekleniyor.

Artem Besedin ile anlaşma sağlandı! Dinamo Kiev'in yanıtı bekleniyor
Artem Besedin ile anlaşma sağlandı! Dinamo Kiev'in yanıtı bekleniyor
GİRİŞ 03.12.2022 09:55 GÜNCELLEME 03.12.2022 21:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ara transfer çalışmalarına şimdiden hız veren Sivasspor, gözünü Ukrayna'ya çevirdi. Yiğido, daha önce de gündemine aldığı Dinamo Kiev'in golcüsü Artem Besedin'i bitirmenin peşinde. Dünya Kupası arası içerisinde bu bölgedeki eksiği bitirmeyi hedefleyen Kırmızı-Beyazlılar, deneyimli forvet ile yaptığı görüşmelerde olumlu sonuç almayı başardı. Yaşanan bu gelişmeler doğrultusunda oyuncu ve Sivas arasında pek pürüz kalmazken, şimdi ise Kiev temsilcisinin vereceği yanıt beklenmeye başladı.

İki kulüp de aralarında yapacağı görüşmelerde orta yolu bulursa, ara dönemde transferin gerçekleşmesi an meselesi olarak görülüyor.

Bu sezon Dinamo Kiev'de 20 maçta forma giyen Besedin, gol sevinci yaşamadı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    20 maçta 1 gol bile atamamış bir oyuncu golcü diye transfer edilmez
    Cevapla