Onur Bulut'un menajerinden transfer açıklaması

Süper Lig takımlarından Kayserispor’un futbolcusu Onur Bulut’un menajeri Elyasa Süme, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Onur Bulut sezon sonuna kadar Yukatel Kayserispor'un sözleşmeli futbolcusudur" dedi.

Onur Bulut'un menajerinden transfer açıklaması
Onur Bulut'un menajerinden transfer açıklaması
GİRİŞ 02.12.2022 18:09 GÜNCELLEME 02.12.2022 18:09
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kayserispor'da gösterdiği performans ile transferin gözdesi olan 28 yaşındaki futbolcu Onur Bulut, A Milli Takım'a kadar yükseldi.

Gurbetçi futbolcu Onur Bulut’un menajeri Elyasa Süme, futbolcunun transfer durumuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yayımladı.

Süme yaptığı yazılı açıklamada, "Oyuncumuz için 'kapı kapı dolaştığımız' gibi mesnetsiz söylemler kamuoyunu gereksiz bir şekilde meşgul etmektedir. Onur Bulut, ay yıldızlı formayı gururla terleten ve taraflı-tarafsız herkesin performansını takdir ettiği bir futbolcudur. Dolayısıyla transferi için ekstra bir çaba harcamaya ihtiyaç duymamaktadır. Onur Bulut sezon sonuna kadar Yukatel Kayserispor'un sözleşmeli futbolcusudur" dedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • Gs41 1 yıl önce Şikayet Et
    Bos onur
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    niye uzatsın şampiyon takımlarda daha fazla kazanmak varken
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    onur adamsın birde sözleşmeni uzat ozaman tamam
    Cevapla