Galatasaray servet değerinde teklifi reddetti!

Galatasaray'ın başarılı sağ beki Sacha Boey'e Fransız devi Olimpik Lyon talip olurken 8 milyon euroluk ilk teklif ise reddedildi.

Galatasaray servet değerinde teklifi reddetti!
Galatasaray servet değerinde teklifi reddetti!
GİRİŞ 30.11.2022 09:28 GÜNCELLEME 30.11.2022 21:08
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Sezon başında Okan Buruk tarafından kadroya alınmayan Sacha Boey, Dubois'in sakatlanmasıyla birlikte kendisine verilen zorunlu şansı iyi kullanarak ilk 11'deki yerini sağlamlaştırmıştı.

Yaz aylarında bedavaya bile gitmesine izin verilen Fransız futbolcu için gelen Olimpik Lyon ise 8 milyon euroluk bir teklif yaparak sarı-kırmızıların yüzünü güldürdü.

8 milyon euronun üstüne çıkılacak

Başlangıç için teklifi yüksek bulan ancak satış için ise yetersiz bulan Galatasaray teklife olumsuz yanıt verdi. İki takım arasındaki pazarlıkların sürdüğü öğrenilirken görüşmelerin olumlu bir zeminde ilerlediği kaydedildi.

Bu arada Fransa'da daha önce Dijon takımında da oynayan Boey'in 30 Haziran 2025 tarihine kadar sözleşmesi devam ediyor.

En fazla ikili mücadele kazanan bek

Boey, bu sezon G.Saray'da 13 maçta görev aldı ve 1 asist üretti. Sezon başında kadroya dahil edilmeyen ve özel antrenör eşliğinde çalışmalar yapan Sacha Boey, sarı kırmızılı takımda formayı kaptıktan sonra bir daha bırakmadı.

22 yaşındaki Kamerun asıllı Fransız futbolcu, Avrupa'nın en değerli 10 ligi baz alındığında maç başına en fazla ikili mücadele kazanan bek oyuncuları arasında.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • BLUEBOY 1 yıl önce Şikayet Et
    BU şekilde oynamay devam ederse Fransa milli takımına girer ki o zaman değeri en az 40 lira
    Cevapla
  • erdal 1 yıl önce Şikayet Et
    bul getir vitrine çıkar ucuza sat çok aptalız çokkk
    Cevapla
  • Suat 1 yıl önce Şikayet Et
    Vermeyin ya va la çok özleriz onu en iyi oyuncumuz kalsın en az 20 m
    Cevapla
  • BLUEBOY 1 yıl önce Şikayet Et
    BU ADAMA İYİ BAKIN.AYNI ŞEKİLDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDER DE GS DE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE OYNARSA BU ADAMA REAL MADRİD 50 MİLYON EURO VERİR.Unutmayın bunu....
    Cevapla
  • Senatör 1 yıl önce Şikayet Et
    Aman ne servetmiş!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle