Gözbaşı'ya "Çirkin kadın" diyen sanığa hapis istemi!

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı'ya sosyal medya hesabından 'Çirkin kadın' diye hakaret ettiği iddiasıyla Kemal Y. hakkında, 3 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Gözbaşı'ya "Çirkin kadın" diyen sanığa hapis istemi!
Gözbaşı'ya "Çirkin kadın" diyen sanığa hapis istemi!
GİRİŞ 25.11.2022 12:32 GÜNCELLEME 25.11.2022 21:32
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı'ya sosyal medya hesabından 'Çirkin kadın' diye hakaret ettiği iddiasıyla Kemal Y. hakkında, 3 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İddianamede ifadesine yer verilen Kemal Y., "Muhtemelen 'Fener'in yardımcısı' demek isterken, klavye otomatik yazmış olabilir. 'Çirkin kadın' tabirini yazdığımı hatırlamıyorum" dedi.

Olay, geçen yıl 15 Mart'ta, Kayseri'de meydana geldi. Kemal Y., iddiaya göre, Kayserispor'un Başkanı Berna Gözbaşı'ya yönelik sosyal medya hesabından "Bu çirkin kadın Fener'in yalakası zaten" diye yorum yaptı. Şikayet üzerine Mehmet Y. hakkında, Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma yürütülerek iddianame düzenlendi. İddianame kapsamında, 'sesli yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret' suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.



Kayseri 12'nci Asliye Ceza Mahkemesi hakimi Birol Küçük tarafından kabul edilen iddianamede ifadesine de yer verilen Kemal Y., "Söz konusu yorumu hatırlamıyorum. Muhtemelen 'Fener'in yardımcısı' demek isterken, klavye otomatik yazmış olabilir. 'Çirkin kadın' tabirini yazdığımı hatırlamıyorum. Böyle bir olaya sebebiyet verdiğim için pişmanım" dedi.

Mehmet Y., ilerleyen günlerde hakim karşısına çıkacak.

KAYNAK: DHA
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 29
  • adem38 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın yarattığını beğenmiyorsan susta bari adam zannetsinler. Berna başkan Kayseri ve Kayserisporun gururudur. Küme düşmeye aday bir takımı getirdiği nokta bile takdire şayandır.
    Cevapla
  • Yeşil 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlara hakaret etmeyi ne zaman tergeyecegiz acaba cirkin veya guzel gayesi sana mi dustu ayıptır bi insani rencide etmek kotu birsey
    Cevapla
  • Garip 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence doğal bir hanımefendi. Yorum yapan şahıs haddini aşmış
    Cevapla
  • Ibrahim y 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence gayet güzel bayan, her gördügümde tam bir Anadolu kadini ve sempatik geliyor. Galiba birileri sadece yüzeysel bakiyor herseye.
    Cevapla
  • KAYSERİ38 1 yıl önce Şikayet Et
    Herkes kafasına göre yazıp cizmesin haddini bilecek icerde bir kac ay yatarsa aklı başına gelsin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle