Sivasspor Tyler Boyd'la anlaşma sağladı

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş’la sözleşmesini karşılıklı anlaşarak fesheden Tyler Boyd, Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'la anlaştı.

Sivasspor Tyler Boyd'la anlaşma sağladı
Sivasspor Tyler Boyd'la anlaşma sağladı
GİRİŞ 24.11.2022 09:32 GÜNCELLEME 24.11.2022 09:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, daha önce Beşiktaş'tan kiralık olarak kadrosuna kattığı Tyler Boyd’u bir kez daha takıma kazandırmaya hazırlanıyor.

Sezon başında yine Siyah-Beyazlılar’dan kiralanması için görüşmeler yapılan ABD’li oyuncu kulübünde kalmayı tercih etmişti. Ancak Beşiktaş’ta kadroda düşünülmeyen oyuncu, Şenol Güneş’in gelişiyle tamamen gözden çıkarıldı. Kontratı devam etmesine karşın yapılan görüşmeler neticesinde karşılıklı olarak sözleşmesini fesheden Boyd böylece boşa çıktı.

Devre arası için yıldız oyuncuyu renklerine bağlamak isteyen Sivasspor’un doğrudan oyuncunun menajeriyle temasa geçerek söz kestiği ifade edildi.

Beşiktaş'ta istenen performansı sergileyemedi

Kiralık olarak forma giydiği Ankaragücü’nde sergilediği başarılı performansın ardından Beşiktaş’ın 2.5 milyon Euro bonservis ödeyerek aldığı Boyd’un Siyah-Beyazlı takımdaki performansı hiçbir dönem tatmin etmedi. Boyd’un da Sivasspor’a transfer olmak istediği ve kariyerinde yeniden bir çıkış yapmak adına Yiğidolar’ı fırsat olarak değerlendirdiği belirtildi.

KAYNAK: FANATİK
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Uğur 1 yıl önce Şikayet Et
    6 aydır oynamayan oyuncu almak neden Avrupa da bizi temsil eden sivasspor daha iyi transferi hakkediyor
    Cevapla