Volkan Demirel, Hatayspor'u uçuşa geçirdi

Süper Lig'de istikrarsız sonuçların ardından Teknik Direktörlük görevine 8. haftada Volkan Demirel'i getiren Atakaş Hatayspor, Sivasspor maçının ardından genç teknik adamla uçuşa geçti.

Volkan Demirel, Hatayspor'u uçuşa geçirdi
Volkan Demirel, Hatayspor'u uçuşa geçirdi
GİRİŞ 19.11.2022 14:50 GÜNCELLEME 19.11.2022 14:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Hatayspor'un deplasmanda Sivasspor'u 2-1 mağlup ettiği maç ile göreve başlayan Volkan Demirel, takımını Dünya Kupası arasına küme düşme potasından çıkarmış şekilde götürdü.



Fenerbahçe'nin ardından ikinci oldu

Volkan Demirel göreve geldikten sonra büyük çıkış yakalayan ve genç teknik direktör yönetiminde çıktığı 7 maçta 13 puan toplayan Hatayspor, iyi bir ivme kazanarak bu periyotta Jorge Jesus'lu Fenerbahçe'nin ardından (16) en fazla puan toplayan ikinci takım oldu. 

Güney ekibini 11 puanlı Galatasaray ve Kayserispor takip etti.



Oyunculara izin verdi

Bu başarının ardından Dünya Kupası için verilen arada oyuncularına izin veren başarılı teknik adam, öğrencilerine uyarılarda bulunmayı da ihmal etmedi.

Dünya Kupası'ndan sonra zorlu bir fikstüre girecek Hatayspor'da, futbolcularının özellikle fiziksel olarak geriye gitmesini istemeyen Demirel, "Beslenmenize ve formunuza dikkat edin. Bireysel çalışmalarını ihmal etmeyin" şeklinde oyuncularını uyardı.

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Servetiye Cephesi 1 yıl önce Şikayet Et
    Kalecilerden iyi teknik adam olmaz diyenlerdendim; ama Volkan bu ezberimi bozuyor.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Eferin lennn
    Cevapla