Süper Lig'in ilk kadın başkanından ayrılık sinyali

Süper Lig'in ilk kadın başkanı olan Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, istifa sinyali vererek, kulübe emeği geçenlere teşekkür etti. Gözbaşı, "Hepimiz, tüm Anadolu kulüplerinin çok zor günler yaşadığı bir dönem geçiriyoruz" dedi.

Süper Lig'in ilk kadın başkanından ayrılık sinyali
Süper Lig'in ilk kadın başkanından ayrılık sinyali
GİRİŞ 17.11.2022 18:45 GÜNCELLEME 17.11.2022 18:45
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in ilk kadın başkanı olan Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, istifa sinyali vererek, kulübe emeği geçenlere teşekkür etti.

Konyaspor mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Bu şehrin dinamiklerine affımı istediğimi duyurmak istiyorum” diyerek istifa sinyali veren Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Gözbaşı, "Hepimiz, tüm Anadolu kulüplerinin çok zor günler yaşadığı bir dönem geçiriyoruz. Pandemi ve sonrasında ekonomik gelişmeler darboğaza soktu. Sağ olsun Onursal Başkanımız Mehmet Özhaseki her zaman hem şahsıma hem kulübe desteklerini esirgemedi, gecesini gündüzüne kattı. Büyük bir aşkla bağlı olduğum, 3 yılımı verdiğim Kayserisporumuz için desteklerini emeklerini esirgemeyen başta Özhaseki olmak üzere herkese, tüm camiamıza sonsuz teşekkür ediyorum" diye konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 9
  • Fenerli 1 yıl önce Şikayet Et
    KayserininFenerli başkanı küme düşecekti ama torpille ligde kaldılar fenerli tfflilerin kkanatkarı arasında gidiyorlar
    Cevapla
  • Tomarzalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Kayseri spor u tanımadan diğer takım taraftarları yorum yapıyor. Berna başkan Kayseri Spor için gerçekten çok çalıştı ve çalışıyor. Okadar iş adamı, siyasetçi zengin varken hiç biri takıma sahip çıkmadı. Berna başkan ın iş yeri kapanma durumuna geldi. Boş boş konuşuyorsunuz. Helal olsun Berna başkanıma.
    Cevapla
  • Taishi 1 yıl önce Şikayet Et
    Ekranlarda ağlayarak küme düşen takımı ligde tuttu. Ligde bunun için takım sayısını artirdilar. Helal olsun.
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    güle güle, fabrikan seni bekliyor
    Cevapla
  • 46&61 TS 1 yıl önce Şikayet Et
    Kayserispor başkanı olunca ne hikmetse Kayserispor trübünleri bozuldu. Gitsin güle güle.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle