Adana Demirspor büyük oynuyor! İki dünya yıldızı ile görüşmeler başladı

Süper Lig ekibi Adana Demirspor, Atletico Mineiro forması giyen Hulk ve Luis Suarez ile görüşmelere başladı.

GİRİŞ 17.11.2022 10:14 GÜNCELLEME 17.11.2022 21:38
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Yıllardır isimleri Süper Lig ekipleriyle anılan Hulk ve son olarak Nacional'de forma giyen yıldız golcü Luis Suarez için Süper Lig ekibi Adana Demirspor gözünü kararttı.

26 yıl aradan sonra geçtiğimiz sezon adını Süper Lig’e yazdıran ve 2 sezondur yaptığı transferlerle sükse yaratan Adana Demirspor golcü transferi için atağa geçti. Sezon öncesi Mario Balotelli ile geçtiğimiz hafta ise Artem Dzyuba ile yollarını ayıran Mavi Şimşekler, yıldız golcü transferi için düğmeye bastı.

Görüşmeler başladı!

Adana Demirspor, Atletico Mineiro’dan Hulk ve Nacional’den ayrılan Luis Suarez’i transfer etmek için çalışmalara başladı ve oyuncularla temas sağladı. Mavi-Lacivertli kurmayların iki transfer için yurt dışında olduğu belirtildi.

Suarez serbest kaldı!

Kariyerinde Liverpool ve Barcelona gibi devlerin formasını terleten Luis Suarez, geçtiğimiz hafta şampiyonluk yaşadığı Nacional’den ayrılmıştı.

Hulk'tan müthiş performans

Geçtiğimiz sezonu Atletico Mineiro’da geçiren Hulk ise çıktığı 46 maçta 29 gol ve 5 asistlik bir performans sergilemişti.

"Balotelli de hayaldi"

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak bu konuda sorulan bir soruya da heyecan verici bir yanıt verdi. “Hulk ve Suarez hayal” diyen Mavi Şimşekler’in başkanı, “Ancak Balotelli de hayaldi” sözlerini sarf etti.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hadi İnşallah
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen ne hakla söylüyorsun. Hâriçten gazel okuyorsun
    Cevapla
  • Yazıklar olsun 1 yıl önce Şikayet Et
    Tarihi geçmiş yabancılara para yedireceğenize gidin altyapıya yatırım yapın, yabancı yalakası amatörler. Bir de utanmadan reklamını yapıyorlar, bu benim gözümde bu ülkenin gençlerine ihanet.
    Cevapla
  • rofar 1 yıl önce Şikayet Et
    Adana Demirspor büyük oynuyor! Harbiden çok büyük oynuyor biri 35 diğeri 37 yaşında. :)))) daha yaşlısı yok mu başkan :)))
    Cevapla
  • kayserili 1 yıl önce Şikayet Et
    hulki bilmem ama sauarezin pili bitmis adam kosmuyor ortada bekliyor hep, buna para veren dunyanin en aptal geri zekalisidir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle