Falcao Türkiye'ye geliyor! Kulüpler Birliği tarihi duyurdu

30 Kasım-6 Aralık tarihleri arasında Fenerbahçe ve Galatasaray, İspanya LaLiga ekiplerinden Rayo Vallecano ve Villarreal’in yer alacağı dostluk turnuvasında yer alacak.

Falcao Türkiye'ye geliyor! Kulüpler Birliği tarihi duyurdu
Falcao Türkiye'ye geliyor! Kulüpler Birliği tarihi duyurdu
GİRİŞ 15.11.2022 20:32 GÜNCELLEME 15.11.2022 20:56
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada İstanbul’da dostluk turnuvası düzenlenecek.

Kulüpler Birliği Vakfı’ndan yapılan açıklamada, “Vakfımız, iş birliği içerisinde olduğu LaLiga ile Katar’da gerçekleştirilecek Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada dostluk turnuvası düzenlenecektir. Bu organizasyon kapsamında LaLiga takımlarından Villarreal CF ve Rayo Vallecano, Süper Lig takımlarımızdan Fenerbahçe ve Galatasaray ile karşılaşacaktır. Karşılaşmalar ekiplerimizin stadyumlarında oynanacaktır. Turnuva ile alakalı detaylar ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşılacaktır” denildi.

Maç programı ise şöyle:

30 Kasım Çarşamba

20.00: Fenerbahçe - Rayo Vallecano

3 Aralık Cumartesi

16:00: Galatasaray - Rayo Vallecano
19:00: Fenerbahçe - Villarreal

6 Aralık Salı

20.00: Galatasaray - Villarreal



Ülkemizde bir dönem Galatasaray forması giyen Radamel Falcao da La Liga ekiplerinden Rayı Vallecano forması giyiyor. Yıldız golcü düzenlenecek turnuvada şans bulması halinde eski takımına karşı mücadele etmiş olacak.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 9
  • Yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    GS ile FB de maç yaparak lige renk katmalılar bence.
    Cevapla
  • Duran 1 yıl önce Şikayet Et
    Fener ve GS niye oynamıyor?
    Cevapla
  • ROBLOX 1 yıl önce Şikayet Et
    birbirleri ile oynamaktan korkuyorlar aman yenilmeyelim ne deriz tarftara eskiden ne güzel tsyd turnuvalarımız vardı cumhurbaşkanlığı ve başbakanlık kupaları maçlarımız vardı takımlarımızı doya doya izlerdik şimdi 36 hafta içinde 2 maç yap neymiş büyük derbi hepsi tırsak
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    gene sakatlanır
    Cevapla
  • Turgut Reis 1 yıl önce Şikayet Et
    Baska takim yokmu dünyada oynayacak. Ne yüzle gelecek türkiyeye? Acaba hic kendine sormusmu ben aldigim paranin zerre kadar karsiligini verdimmi diye. Ama suç onu getirende. Olay transfer, dünyaca ünlü futbolcu geldi öylemi ? Valla bizim kulüpler böyle mal oldukça daha cok gelir gider böyleleri .
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Büyük Besiktas
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle