Pirlo, bireysel hatalardan dert yandı

VavaCars Fatih Karagümük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, Süper Lig'in 14. haftasında sahasında 3-3 berabere kaldıkları Gaziantep FK maçında savunmada yapılan bireysel hatalardan dert yandı.

Pirlo, bireysel hatalardan dert yandı
Pirlo, bireysel hatalardan dert yandı
GİRİŞ 13.11.2022 17:49 GÜNCELLEME 13.11.2022 17:49

VavaCars Fatih Karagümük'te İtalyan Teknik Direktör Andrea Pirlo, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında sahasında 3-3 berabere kaldıkları Gaziantep FK maçının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"Analiz edecek çok durum yok"

Defans hataları nedeniyle goller yediklerini aktaran Pirlo, "Maçla ilgili analiz edecek çok durum yok. Maça istediğimiz gibi başladık. İki de pozisyon bulduk. Ancak sonrasında ilk duran topta yine konsantrasyon ve dikkat hatası nedeniyle gol yedik. Sonra tekrar aynı tipte gol yedik. Devamında 2-2'yi bulduk. Oyunu elimize alacağımız dönemde yine yemememiz gereken bir gol yedik. Bu tip goller yerseniz, sonuç böyle oluyor." diye konuştu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.