Falcao, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye rakip olacak

Galatasaray'ın eski golcüsü Radamel Falcao'nun formasını giydiği Rayo Vallecano ile Villareal, Dünya Kupası için verilecek arada Fenerbahçe ve Galatasaray ile hazırlık maçı yapmak için İstanbul'a gelecek.

Falcao, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye rakip olacak
Falcao, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye rakip olacak
GİRİŞ 13.11.2022 16:06 GÜNCELLEME 13.11.2022 16:39
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın eski golcüsü Radamel Falcao'nun formasını giydiği Rayo Vallecano ile Villareal, Katar'ın ev sahipliğindeki 2022 Dünya Kupası için verilecek arada hazırlık maçları için İstanbul'a gelecek.

Her iki kulüpten yapılan açıklamada, La Liga'nın Süper Lig'le yaptığı işbirliği kapsamında Rayo Vallecano ve Villareal'in, Fenerbahçe ve Galatasaray'la  hazırlık maçı oynayacağı belirtildi.



Falcao, forma giymesi halinde yeniden Nef Stadı'na çıkacak

Rayo Vallecano'nun 28 Kasım'da İstanbul'a geleceği aktarılırken 30 Kasım'da Ülker Stadı'nda Fenerbahçe'yle, 3 Aralık'ta ise Nef Stadı'nda Galatasaray'la karşılaşacağı belirtildi.



Villareal, 3 Aralık'ta Fenerbahçe ile karşılaşacak

Villareal'den yapılan açıklamada ise hazırlık maçları kapsamında İspanyol ekibinin 3 Aralık'ta Fenerbahçe'yle, 6 Aralık'ta ise Galatasaray'la karşılaşacağı aktarıldı.

La Liga'da geride kalan 14 haftada Rayo Vallecano, hanesine yazdırdığı 22 puanla 8. sırada yer alıyor. Villareal ise 14 maçta topladığı 21 puanla Rayo Vallecano'nun ardından 9. sırada yer alıyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    adamin dibi
    Cevapla