Emre Belözoğlu'ndan 7-0'lık tarihi skorun ardından olay sözler: G.Saray'a teşekkür ederim

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, "Galatasaray'a teşekkür ediyorum, oyuncularımızın seviyesini bize göstermiş oldular. Haddimizi bilmemiz gerektiğini gösteren net bir maç oldu." dedi.

GİRİŞ 12.11.2022 22:27 GÜNCELLEME 14.11.2022 00:40
Bu Habere 153 Yorum Yapılmış

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Galatasaray'a mağlup oldukları 7-0'lık tarihi maç sonrası açıklamalarda bulundu. 



Emre Belözoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"Galatasaray'a teşekkür ediyorum"

"Öyle zorlu falan bir maç olmadı. Galatasaray'a teşekkür ediyorum, oyuncularımızın seviyesini bize göstermiş oldular. Haddimizi bilmemiz gerektiğini gösteren net bir maç oldu. Galatasaray'ı ve Okan hocayı tebrik ederim. Sorumluluk tamamen benim. Alışılmış bir oyun değil bizim adımıza. Söyleyebileceklerim bu kadar."



"Bizim için gerçekten çok acı verici"

"Bizim için gerçekten çok acı verici, kötü bir gece. Takımım adına, kendi adıma çok üzgünüm. Bizim için çok acı bir ders oldu. Bu arkadaşlar sezon başında gelebileceğimiz seviyeyi de gösterdi ama oyuna bağlı kalmayıp, hepimize seviyemizi gösterdiği maç oldu. Galatasaray’ı ve Okan hocayı tebrik ediyorum"

"Hepimize seviyelerimizi gösteren bir maç oldu"

"25. maçımızı oynadık. Bugün çok ekstra, çok değişik bir maç oldu. Bizim dışımızda da ülkede bu skoru hayal etmiyordu diye düşünüyorum. Çok ciddi bireysel hatalar var yediğimiz gollerde. Bunun sorumluluğunu da ben alıyorum. Bu oyun bize başarıyı da getirdi. İçinde bazen böyle oyuncu performanslarının dalgalanmasıyla beraber yaşayacağımı sıkıntıları da hissediyordum. Hatay maçı için yediğimi goller başka bir senaryonun golleriydi. Bugün yediğimi goller bence çok acı bir hikayenin gerçeğiydi. Hepimize seviyelerimizi gösteren bir maç oldu. Seviyemiz derken yanlış anlaşılmasın. Neler yapabileceğimizi gösterdik aslında. En ufacık boşlamada böylesine yüksek kaliteli oyuncuları olan takımlara karşı nasıl duruma düşebileceğimizi de yaşamış olduk"

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 153
  • Çorumlu 1 yıl önce Şikayet Et
    emre hoca sende federasyonun kapısında yatarsan hakemler senide destekler gs li yöneticiler federasyonun kapısında yatmaya başlayalı fener bahçe her hafta on kişi maç yapıyor
    Cevapla
  • Çöpbahçe 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne cahil bir körsün sen hakemle mi 7 gol attık biz
    Cevapla
  • kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    maç başlamadan millet dedi bu emre maçı verir gsye kıyak çeker diye.farkıda çiçek ikramı oldu gs ye.bu maç yıllarca unutulmaz bir kara leke oldu
    Cevapla
  • egüler 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence bu işin içinde bir iş var net ve kesin
    Cevapla
  • Dost acı söyler 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir teknik direktör için yapılacak en talihsiz açıklama, takım olmak iyi günde de kötü günde de bir arada olabilmektir.Bence Emre henüz hoca olamamış,daha alması gereken çok mesafe var.
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayatında ilk defa doğru konuştuğunu gördüm. Dediğin gibi haddini bileceksin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle