Basın toplantısında gergin anlar! Emre Belözoğlu...

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ile telefonundan ses geldiği öne sürülen bir basın mensubu arasında toplantı sonrası kısa süreli tartışma yaşandı.

GİRİŞ 07.11.2022 23:38 GÜNCELLEME 08.11.2022 11:59
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 13. hafta maçında deplasmanda karşılaştığı A. Hatayspor ile 3-3 berabere kalan Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, mücadele sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Belözoğlu, berabere bittiği için de mutlu olmadığını belirterek, “Bizim için 24. maç. Hem ligde hem Avrupa kupalarında iyi giden bir süreç vardı. 14-15 ay önce bu göreve geldiğimizden bugüne kadar gördüğüm en kötü ilk yarıyı oynayan takım vardı kendi adımıza. Söyleyebileceklerim bugün kazanan kaybeden kim varsa bizim adımıza ilk yarı kötü, ikinci yarı yaptığımız hamleler doğru hamleler oldu. Giren arkadaşlar katkı verdi. Berabere bittiği için de mutlu olduğumu söyleyemem. Yapmamız gereken bundan daha iyi oyunlar oynamak. Yapabilecek gücümüz de var” dedi.



Basın toplantısı sırasında cep telefonu sesine sinirlenen Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, cep telefonu ile çekim yapan basın mensubu ile tartışma yaşadı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 44
  • .... 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne de olsa fatih terim tarafından yetiştirilmiş . Zaten karakter olarakta çok benziyorlar .
    Cevapla
  • Araphan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kibir Müslümana yakışmaz yaptığın kendini başkasından üstün görmen şeytanın hilesi nazikçe selam versen şimdi eleştiri yerine takdir alırdın
    Cevapla
  • oflu 1 yıl önce Şikayet Et
    bi adam olmadı gitti futbolun yüzkarası
    Cevapla
  • Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    Emre'ye ab saldırıyor gs cenahı da saldırıyor, bu paralellik çok şey ifade ediyor.
    Cevapla
  • Ben 1 yıl önce Şikayet Et
    O tür komplo gs cenahının işidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle