Diagne Süper Lig'de şov yaptı! Galatasaray'ı pişman etti

Galatasaray'dan sezon başında Fatih Kragümrük'e transfer olan Mbaye Diagne performansıyla sarı-kırmızılı ekibi pişman etti.

Diagne Süper Lig'de şov yaptı! Galatasaray'ı pişman etti
Diagne Süper Lig'de şov yaptı! Galatasaray'ı pişman etti
GİRİŞ 07.11.2022 09:56 GÜNCELLEME 07.11.2022 22:55
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Galatasaray’dan sezon başında bedelsiz olarak Fatih Karagümrük'e transfer olan Diagne, bu sezon da İstanbul ekibiyle formasıyla Süper Lig’de müthiş bir performans gösteriyor.

Galatasaray'ın transferi yapabilmek için Diagne'yi gönderdiği Seferovic ise hala Süper Lig'de gol sevinci yaşayamadı. İsviçreli futbolcu sarı-kırmızılı forma altındaki tek gol sevincini Türkiye Kupası'nda oynanan 7-0'lık Kastamonu karşılaşmasında yaşadı.

Andrea Pirlo'nun çalıştırdığı Fatih Karagümrük'te sezona etkileyici başlayan Diagne, birçok futbolseveri de şaşkına çevirmeyi başardı. Fatih Karagümrük formasıyla bu sezon Süper Lig'de 12 maçta görev alan Mbaye Diagne, henüz ligin 13. haftası oynanırken 7 gol atmayı başardı.

Gollerde çift hane beklentisi!

Son oynanan Antalyaspor maçında mücadeleci yönü ve takipçiliğiyle öne çıkan Diagne, taraftarlarını etkilemeyi başaran isimlerden birisi oldu. Galatasaray forması giydiği dönemde yalnızca 1 sezonda çift hanelere ulaşan Diagne'nin Karagümrük'te çift haneli gol sayısına ulaşabileceği öngörülüyor.

Diagne, Galatasaray'da geçtiğimiz sezon 14 kez forma şansı bulmuş ve yalnızca 2 gol kaydedebilmişti. Golcü oyuncunun performansının yükselişe geçmesi de Galatasaraylı taraftarlar tarafından şaşkınlıkla ve ilgiyle takip edildi. (Sabah)

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Şaşkınlıkla ilgiyle mi takip edildi . Neden ? Taraftarın hiç görmediği süper bir santrafor mu ki ? Ya da taraftar balık hafızalı mı ki ilginç , şaşkınlıkla vb yazıyorsunuz !!
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bjk alsın. Yada fener. Nede olsa gs formasını giymiş futbolcu.
    Cevapla
  • Galatasaray 1 yıl önce Şikayet Et
    ne pişmanı ya uğrunda gitti diye adaklar adadık
    Cevapla
  • Kral 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen doğru
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    anadolu oyuncusu büyük takım oyuncusu degil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle