Süper Lig'den 6 kulüp PFDK'ya sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, VavaCars Fatih Karagümrüklü futbolcu Adnan Uğur ile Spor Toto Süper Lig'den 6 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

Süper Lig'den 6 kulüp PFDK'ya sevk edildi
Süper Lig'den 6 kulüp PFDK'ya sevk edildi
GİRİŞ 01.11.2022 18:50 GÜNCELLEME 01.11.2022 18:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TFF'den yapılan açıklamaya göre Hukuk Müşavirliği, Galatasaray müsabakasında kırmızı kart gören Fatih Karagümrüklü futbolcu Adnan Uğur'u kural dışı hareketi nedeniyle PFDK'ye gönderdi.

Hukuk Müşavirliği, Arabam.com Konyaspor antrenörü Çağatay Turan'ı sportmenliğe aykırı hareketi, yeşil-beyazlı kulübü ise saha olayları ile çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle disipline verdi.

Galatasaray ve Fatih Karagümrük'ü çirkin ve kötü tezahürattan, Yukatel Kayserispor'u ise saha olaylarından PFDK'ye sevk eden müşavirlik, Adana Demirspor'u saha olayları, merdivenlerin boş bırakılmaması ile çirkin ve kötü tezahürat, Fenerbahçe'yi de merdivenlerin boş bırakılmaması ile çirkin ve kötü tezahürat gerekçeleriyle disipline yolladı.

Hukuk Müşavirliği, Spor Toto 1. Lig'de Beyçimento Bandırmaspor'un kulüp başkanı Onur Göçmez, yönetici Gürel Soylu, Çaykur Rizespor antrenörü Mustafa Sarp'ın yanı sıra Bandırmaspor, Pendikspor, Çaykur Rizespor, Sakaryaspor, Altay, Altaş Denizlispor ve Tuzlaspor kulüplerini disipline sevk etti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    TFF önce kendini disipline versin
    Cevapla