Dev maçın ardından flaş yorum! "Kural ihlali yapıldı"

Eski Süper Lig hakemi Deniz Çoban, Fenerbahçe'nin Başakşehir'i konuk ettiği maçta hakem Zorbay Küçük'ün kural ihlali yaptığını söyledi.

Dev maçın ardından flaş yorum! "Kural ihlali yapıldı"
Dev maçın ardından flaş yorum! "Kural ihlali yapıldı"
GİRİŞ 23.10.2022 11:01 GÜNCELLEME 23.10.2022 11:01
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig 'in 11'inci haftasında Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabaka sarı-lacivertlilerin 1-0'lık galibiyetiyle tamamlandı.

Fenerbahçe ve maçın tek golünü 84'üncü dakikada Diego Rossi attı. Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe puanını 23'e yükseltti. Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir 20 puanda kaldı.

Fanatik yazarı ve eski hakem Deniz Çoban ise nefes kesen kritik maçın en kritik ve en çok tartışılan pozisyonlarını değerlendirdi. İşte Çoban'ın o yazısı;



"ZORBAY KÜÇÜK, KURALI İHLAL ETTİ"

Daha önceki yönettiği maçlarda da “Kural Kitabı” ile arasının hoş olmadığını göstermiş olan Zorbay Küçük, dün de bu inancımızı kuvvetlendirdi. Serdar Aziz’in ayakkabı değiştirdiği pozisyonda oyuna girmek istediği anlarda, oyuna girmesine izin vermeyerek kuralı yine ihlal etti. 22. dakikada yaşanan pozisyonda, Serdar oyun alanı dışındayken, Fenerbahçe neredeyse gol yiyecekti. Aslında kurala göre, beklemeden, oyun oynanıyor bile olsa Serdar’ı oyuna alması gerekirdi.

"PENALTI VERİLMEMESİ DOĞRUYDU"

12. dakikada Ömer Ali’nın koluna temas eden topta Fenerbahçeliler penaltı beklediler. Bana göre bu pozisyonda penaltı verilmemesi daha doğruydu. Ağır çekim görüntüyü izlemek bence yanıltıcı. Normal çekimde, Ömer Ali’nin kolunun salınımı doğal. Top çok kısa mesafeden geliyor ve Ömer Ali’nin kolunun doğal pozisyonunun dışına çıktığını düşünmüyorum.



"HASAN ALİ'NİN MÜDAHALAESİNE PENALTI VERİLEBİLİRDİ"

76. dakikada da Fenerbahçeliler, Henrique yerde kalınca penaltı beklediler. Hasan Ali pozisyonda çok masum değil. Topa hareketlenmeye çalışan rakibini çekerek durdurmaya çalışıyor. Ben penaltı verilse bu pozisyonda daha doğru bulurdum. Şunu da belirtmeliyim ki bu iki tartışmalı penaltı kararı da “sana göre, bana göre” pozisyonlar olduğu için hakem kararının destekleneceği ve VAR müdahalesi gerekmeyen pozisyonlardı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 52
  • Rıza 1 yıl önce Şikayet Et
    F.s. lobisi iş başında futbolda, diğer klüpler dikkat.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Gs li deniz çoban
    Cevapla
  • Tuncay 26 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu arkadaş konu Fenerbahce olunca bazen cahilliği de ortaya çıkıyor yada tam bir yalancı. Yeni kuralı ya bilmiyor yada işine gelmiyor. Zorrrlanma Sy. Drniz
    Cevapla
  • ergnbngl 1 yıl önce Şikayet Et
    Deniz çoban iyiki hakemliği bırakmışsın!futboldan anlamıyorsun el arkada bağlıyken neden açılıyor?el topa gidiyor komik olma,Fenerbahçeliyim hasanalinin pozisyonu penaltıyla alakası yok.İki yorumdada haksızsın.Serdar aziz konusu doğru
    Cevapla
  • Ekber Oksay 1 yıl önce Şikayet Et
    Kural ihlali yapılmıştır. Maçın tekrar edilmesi gerekiyor.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    he he ben simdi söylerim tekrarlarlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle