Gaziantep FK'dan 100 bin adet ücretsiz passolig

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanlığı, gazi şehrin takımı Gaziantep Futbol Kulübü’nü (GFK) destekleyen futbolseverlere 100 bin Passolig kartı hediye edecek.

Gaziantep FK'dan 100 bin adet ücretsiz passolig
Gaziantep FK'dan 100 bin adet ücretsiz passolig
GİRİŞ 18.10.2022 18:06 GÜNCELLEME 18.10.2022 18:06
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

'Güçlü taraftar ile zirveye' sloganıyla yola çıkan Büyükşehir Belediyesi, maçlarda tribünleri doldurmak ve kentin futbol takımına destek sağlamak için passolig kartı almak isteyen vatandaşlara destek olacak.

Vatandaşlar 17 Kasım 2022’ye kadar https://passolig.gaziantep.bel.tr/ adresinden başvuruda bulunarak passolig kartlarını ücretsiz şekilde alabilecek. Başvurusu olumlu sonuçlanan taraftarlara kartları belirttikleri adreslere kargo yolu ile ücretsiz şekilde iletilecek.

Passolig kartı sahibi olmak isteyenler için başvuru şartları ise 7 yaşından büyük olmak, Gaziantep ilinde ikamet ediyor olmak, Gaziantep FK logolu kart sahibi olmak ve son başvuru tarihine kadar başvuruyu eksiksiz yapmış olmak olarak belirlendi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kamil Ocak Sıtadında Oynanan Tüm Maçlara Hem TFF Birinci Liğteuken Hem Superliğ'de Oynayan ve Şimdilerde Kapanan Gaziantepspor Maçlarına Takip Ediyordum.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Liğ Maçlarını Kaçırmadan Liğ Tividen Seyretmeye Çalışıyorum.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeni Stadımıza Hiç Gitmek Nasip Olmadı.
    Cevapla