Hakan Keleş: "Kötü bir gidişatımız var"

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor'a 3-0 mağlup olan Bitexen Giresunspor'un Teknik Direktörü Hakan Keleş, üzgün olduklarını söyledi.

Hakan Keleş: "Kötü bir gidişatımız var"
Hakan Keleş: "Kötü bir gidişatımız var"
GİRİŞ 17.10.2022 23:52 GÜNCELLEME 17.10.2022 23:52

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Keleş, şunları kaydetti:

"Maç öncesi kazanmak istiyorduk. İyi de hazırlanmıştık. Maça da iyi başladık. Bir pozisyon hatası ve ardından gelen bir frikik golü biraz oyun konsantrasyonumuzu bozdu. Biraz oyundan da düştük. İkinci yarı riskler aldık. Girdiğimiz pozisyonlar var. Ama Sivas deplasmanı zor bir deplasman. Sivasspor'u oyunlarından dolayı tebrik ediyordum. Bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Biz sadece bir maç kaybettik. Kötü bir gidişatımız var. Ama düzeltecek olan da bizleriz. Önümüzde bir Ankaragücü maçı var. İnşallah o maçla birlikte çıkışa geçmek istiyoruz." .

 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL