Volkan Demirel: "Yolumuza bakacağız"

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, 3-0 mağlup oldukları Fatih Karagümrük maçının ardından bahanelerin arkasına sığınmaya gerek olmadığını, bu maçı unutup yollarına bakacaklarını belirtti.

Volkan Demirel: "Yolumuza bakacağız"
Volkan Demirel: "Yolumuza bakacağız"
GİRİŞ 15.10.2022 17:52 GÜNCELLEME 15.10.2022 17:53

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Hatayspor, deplasmanda karşı karşıya geldiği Fatih Karagümrük maçını 3-0 kaybetti. Mücadelenin ardından Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"Bartın’da hayatını kaybedenler için başsağlığı diliyorum"

Müsabakayı değerlendirmeden önce Bartın’da yaşanan maden patlamasıyla ilgili konuşan Volkan Demirel, “Bartın’da yaşanan olayda hayatını kaybedenler için başsağlığı diliyorum. Yaralıların bir an önce iyileşmelerini diliyorum. Her yerden desteğimizi ve yardımımızı vereceğiz. Bu tarz şeylerin son bulmasını istiyoruz. İnşallah böyle şeyler tekrar yaşanmaz” şeklinde konuştu.

"Bu maçı unutup yolumuza bakacağız”

Volkan Demirel, Fatih Karagümrük maçını unutup gelecek müsabakalar odaklanacaklarını vurgulayarak, “3-0 mağlup olduk. Bahanelerin arkasına sığınmaya gerek yok. İyi yaptığımız, kötü yaptığımız şeyler var. Karagümrük’ü galibiyetten ötürü tebrik ediyorum. Önümüzde bir kupa maçı var ona hazırlanacağız. Bu maçı unutup yolumuza bakacağız” ifadelerini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.