Andrea Pirlo'dan rakibe övgü, kendilerine öz eleştiri!

İstanbulspor ile oynadıkları mücadelenin ardından konuşan Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, "Bu kadar yüzeysel oynarsanız kazanamazsınız" şeklinde konuştu.

 Andrea Pirlo'dan rakibe övgü, kendilerine öz eleştiri!
Andrea Pirlo'dan rakibe övgü, kendilerine öz eleştiri!
GİRİŞ 03.10.2022 23:35 GÜNCELLEME 03.10.2022 23:35

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Fatih Karagümrük, konuk ettiği İstanbulspor’a 2-1 mağlup oldu. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında düşüncelerini ifade eden Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, “Bir maçı kazanmak istiyorsanız böyle oynayamazsınız. Bütün ikili mücadelelerde bizden daha iyilerdi. Biz konsantre değildik maça. Bu kadar yüzeysel oynarsanız zaten sonuç elde edemezsiniz. İlk yarıda öne geçtik ama hak ederek geçtiğimizi düşünmüyorum. Maçı da kapatabilirdik, 2-3 yapabilirdik ama olmadı. Bu kadar yüzeysel oynarsanız kazanamazsınız” cümlelerine yer verdi.

Fenerbahçe sözleri

Gelecek hafta deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe müsabakası öncesi üzerinde baskı hissedip hissetmediği ile ilgili gelen bir soruyu Pirlo, şöyle cevaplandırdı:
“Oyuncuyken de hocayken de baskıyı hissedersiniz. Baskı bizim işimizin en önemli parçası. Önce neler yapamadığımızı analiz edip Fenerbahçe maçına en iyi şekilde hazırlanmaya çalışacağız.”

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.