Domenec Torrent, Türkiye'den kopamıyor!

Geçen sezon 1.2 milyon Euro kazanan, 2 milyon Euro’ya yakın tazminat için de dava açan İspanyol hoca, İstanbul’daki evini boşaltmadı.

Domenec Torrent, Türkiye'den kopamıyor!
Domenec Torrent, Türkiye'den kopamıyor!
GİRİŞ 02.10.2022 10:18 GÜNCELLEME 02.10.2022 11:02
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Geçen sezon tarihinin en kötü dönemlerinden birisini yaşayan Galatasaray ocak ayında Fatih Terim'le yollarını ayırmış ve Domenec Torrent'i teknik adamlığa getirmişti. Kariyerinde Guardiola'nın yardımcısı olmak dışında bir başarı bulunmayan İspanyol hoca, Sarı-Kırmızılı kulüpten hayatının en büyük parasını kazanarak ayrıldı.



YAZIN ÇEŞME'DE ŞİMDİ İSTANBUL'DA

Galatasaray'dan sadece 6 aylık süreç için 1.2 milyon Euro maaş alan 60 yaşındaki hocanın kulübe açtığı tazminat davası sonrası yaklaşık 2 milyon Euro'yu daha cebine koyması bekleniyor. Torrent, Galatasaray'dan ayrılmasına rağmen Türkiye'den kopamıyor. Yazın büyük bölümünü Çeşme ve Alaçatı'da tatil yaparak geçiren İspanyol hoca şimdi de İstanbul'da boy gösteriyor. İstanbul'daki evini boşaltmayan Torrent sürekli gezerken, bol bol da alışveriş yapıyor. Şu anda hiçbir kariyer planı olmayan ve Galatasaray'dan aldığı para sayesinde adeta 'lüküs hayat' yaşayan İspanyol hocanın mutluluğu yüzünden okunuyor.



ARTIK ÇALIŞMAYI DÜŞÜNMÜYOR

Sarı-Kırmızılı takımın başında 20 maça çıkan Domenec Torrent sadece 7 galibiyet alabilirken, 1.3'lük puan ortalaması yakalayabilmişti. Galatasaray kariyeri bittikten sonra ne İspanya'dan ne de başka bir ülkeden herhangi bir teklif almayan Torrent'in bundan sonra teknik adamlık yapmamayı da ciddi şekilde düşündüğü belirtiliyor. (Takvim)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 22
  • Sakaryalı Tatanga. 1 yıl önce Şikayet Et
    G.sarayda Keriz Başkanlar, Yöneticiler Bitmez..
    Cevapla
  • Erkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir arkadaşımın dediğine katılıyorum gs tarihinin en kötü başkanı Burak elmastir bu kadar rezil bir adam görmedim haaa teriminde bu işte katkısı büyük adamın aldırdığı rezil adamlar ama verdikleri uçuk Paralar arda hiç oynamadan köşe oldu maşallah birde milli takımda adı geçiyormuş güleyim bari sömürücü onursuzlar.
    Cevapla
  • Gerçekler 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kulüpler umursamaz devasa harcamalar ile ülkeyi iflas ettirecekler yeter artık bu saçmalığa dur densin, satılsın kulüplerin hepsi kim alıyorsa. Başarı desen sıfır harcamalar Real Madrid seviyesinde..
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Beleş para bem olsam gitmem
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunu getiren Burak Elmas parasını cebinden versin. Tarihin gördüğü en basiretsiz başkan çıktı malesef.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle