A.Demirspor-Galatasaray maçı için dev ekran kurulacak

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Adana'da oynanacak Adana Demirspor-Galatasaray maçı için Yüreğir Millet Bahçesi'nde dev ekran kurulacak.

A.Demirspor-Galatasaray maçı için dev ekran kurulacak
A.Demirspor-Galatasaray maçı için dev ekran kurulacak
GİRİŞ 28.09.2022 16:55 GÜNCELLEME 28.09.2022 16:55
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yüreğir Belediyesinden yapılan açıklamada, Adana Demirspor ile Galatasaray arasında oynanacak karşılaşmanın dev ekrandan izlenebileceği belirtildi.

Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, maçı dev ekrandan izlemek isteyenleri Yüreğir Millet Bahçesi'ne beklediklerini kaydetti.

Adana Demirspor-Galatasaray maçı, 1 Ekim Cumartesi günü Yeni Adana Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak. Müsabakayı hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Trabzonsporlu 1 yıl önce Şikayet Et
    gerek yok demirspor maçı verecek nasıl olsa anca bize düş gösterir bu takımlar fb ye gs ye yol verir
    Cevapla
  • user 1 yıl önce Şikayet Et
    At bakalım bol keseden, bu hafta kadromnuzda hangi hakem var? Adan geçen sene gs ye 2 atıp gönderdi. Yunus jeneriklik gol attı. Siz dönün Ümraniye ve Gaziantep maçlarındaki kepazeliğe bakın.
    Cevapla
  • Hanifi Çifçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Süper Olur
    Cevapla
  • Sevilay 1 yıl önce Şikayet Et
    Halil umut fener mi şu hakem müsveddeleri hala bizim maçlarımızı nasıl yonetebiliyor ya
    Cevapla