Emre Belözoğlu: "Galatasaray'da gözümüz karaydı"

Medipıol Başakşehir'nin Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Fenerbahçe ve Galatasaray'daki dönemleri hakkında konuştu.

Emre Belözoğlu: "Galatasaray'da gözümüz karaydı"
Emre Belözoğlu: "Galatasaray'da gözümüz karaydı"
GİRİŞ 27.09.2022 15:13 GÜNCELLEME 27.09.2022 15:14
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Medipıol Başakşehir'nin Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Lig Radyo'ya özel açıklamalarda bulundu.

İşte Emre Belözoğlu'nun sözlerinin satırbaşları:

"Başakşehir'e geldiğim dönem, kulüp genlerine aykırı bir gidişat vardı. Her şey kötü gidiyordu. Gelişimizle birlikte bir şeyleri toparladık ve en çok puan toplayan takımlardan biri olduk."

"Fenerbahçe'de, kendi ekibim yoktu. Ben bir irade koydum ama hazırlığımız olmadan göreve geldik. Başakşehir'de derinlemesine takımın içine girdik."

"Bazen bazı kararlar veriliyor ancak sonra doğru olmadığına karar veriyorsunuz. Tanımadığım bir insan. Daha önce denk gelmiştim. Cem ('Dizdar) abinin futbolu bırakıyorsun hemen antrenör oluyorsun aflarına alınganlık gösterdim."

"Bu seviyedeki oyuncuların oyunu anlayabileceğini biliyorum. Antrenmanda neler yaptığımızı oyuncularıma gösteriyorum. 8 numarada hiç oynamamış bir oyuncuyu orada oynattığım zaman saha içindeki görevini biliyor. Yapar yada yapamaz. Çabası beni mutlu ediyor."

"Oyuncuyken beni etkileyen teknik adamlar oldu. En çok etkileyenler 23-24 oyuncusuna oynatmak istediği oyunu ezberletenler oldu. Oyuncunun gelişim sürecini yakinen takip etmeniz gerekiyor. Simeone gördüğüm en disiplinli antrenör. İletişimi de çok kuvvetli. Futbolcularını fiziksel ve zihinsel olarak geliştirmek için elinden geleni yapar. Futbolcularının her zaman futbolu hayatlarının merkezine koymasını ister."

"Galatasaray'da gözümüz karaydı, kanımız deliydi"

"Galatasaray'da çok şey öğrendim. Gözümüz karaydı, kanımız da deliydi. Her topa sokuyorduk ayağımızı. Kısa boylu oyuncular olsak da (Okan, Emre, Suat) yetenekli oyunculardık. Sonrasında futbol değişti. Daha fazla teknik adam üzerinden yapılanan bir model geldi."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • Alpi 1 yıl önce Şikayet Et
    Son günlerde ağzından Galatasaray lafı eksik olmuyor da hayırdır Emre!!!!
    Cevapla
  • KaRTaL 1 yıl önce Şikayet Et
    Fbde oynarken fbliyim ayakları yaptı ama gerçekte Gsli olduğunu hep bastırmış belli, futbolu bıraktığından beri iki lafından biri Gs
    Cevapla
  • Ensar bey 1 yıl önce Şikayet Et
    Oda biliyor ancak gs de teknik adamlık ile Avrupa da başarılı olunabiliyor
    Cevapla
  • Diyarbakırlı 1 yıl önce Şikayet Et
    futbol artık bir spor değil anarşi ve ticarettir.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Buda bu aralar gs ye yazıo
    Cevapla
  • Tayfun 1 yıl önce Şikayet Et
    Ee aslanlığı var adamın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle